“Chevrolet” pilots Robs Hafs kļuva par pirmo WTCC braucēju, kuram izdevies Makao posmā izcīnīt uzvaras abos braucienos, tomēr ar to bija par maz, lai atņemtu čempiona titulu komandas biedram francūzim Ivanam Milleram.

Kamēr komandu kauss jau sen ir nodots “Chevrolet” vienības rokās, cīņa par pilotu čempionātu starp abiem zilās vienības braucējiem turpinājās līdz pat pēdējam posmam un pēdējam braucienam.

Izcili viltīgu un veiklu starta manevru otrās sacīkstes startā nodemonstrēja Toms Koronels (BMW), kurš sacīkstes sākumā izvirzījās vadībā, kamēr Millers atradās tikai piektajā vietā un Hafs bija trešais. Tomēr brits jau trešajā aplī, apdzenot holandieti Koronelu, izvirzījās vadībā un tobrīd situācija trasē viņam bija labvēlīga. Ja Millers finišētu 5.vietā, tad par čempionu kļūtu Hafs, ja 4.vietā, tad abiem kopvērtējumā būtu 430 punkti un pa 9 uzvarām un tituls pienāktos Milleram, jo viņa kontā ir vairāk otro vietu.

Galarezultātā Ivans Millers otrajā sacīkstē Makao ielās tomēr izcīnīja trešo vietu un tādejādi pārspēja Hafu kopvērtējumā par nieka 3 punktiem. Ivans Millers, kurš 2003.gadā izcīnīja titulu BTCC čempionātā, tagad ir trīskārtējais WTCC čempions un turklāt triumfējis pēdējos 2 gadus pēc kārtas.

WTCC Makao 2.sacīkstes spilgtākie momenti