“Ferrari” prezidents Luka Di Montidzemolo ir uzteicis Sebastiana Fetela sniegumu un īpašības, tomēr atzīst, ka viņš nemainītu savas komandas pilotu Fernando Alonso pret kādu no esošajiem sāncenšiem.

Pēdējo sezonu lielākā Formula 1 zvaigzne Sebastians Fetels šogad izcīnīja savu otro titulu un kļuva par jaunāko pilotu, kam izdevies tāds panākums. Šajā sezonā vācietis izcīnīja 15 pirmā starta pozīcijas un 11 uzvaras.

Neskatoties uz Fetela izcilo sniegumu un nenoliedzamo inteliģenci, Montidzemolo atzina, ka tieši Alonso joprojām ir “spēcīgākais pilots Formulā 1”.

“Fetels ir gudrs puisis,” paziņoja “Ferrari” prezidents, kurš vēl 1973.gadā kļuva par paša Enco Ferāri asistentu. “Man patīk viņa izturēšanās un ja man būtu jāizvēlas starp pilotiem ar līdzīgām spējām trasē, tad es vienmēr izvēlētos to, kuram labāk strādā galva.”

“Taču pašlaik es nemainītu Alonso ne pret vienu, jo viņš ir spēcīgākais pilots Formulā 1,” paziņoja itālietis intervijā Gazzetta dello Sport.

Vēl par sniegumu 2011.gada sezonā Montidzemolo uzteica Dženstonu Batonu, “kuram izdevās lieliska sezona un kopā ar Luisu Hamiltonu viņi bija spēcīgākais pilotu duets F1”. Tikmēr Niko Rosbergs pēc “Ferrari” prezidenta domām “ir aizvadījis divas labas sezonas pat neskatoties uz sliktu formulu, kas bija viņa rīcībā”. Arī Fetela komandas biedrs Marks Vēbers “kā vienmēr cienīgi padarīja savu dabu.”

1 KOMENTĀRS