11.posms izvērtās neveiksmīgs Robijam Gordonam no “Hummer”. Arī latviešu ekipāža finišu paredzētajā laika limitā nesasniedza.

Moto klasē Sirils Desprē ar uzvaru 11.posmā ir iekrājis pāris minūšu pārsvaru un tagad arī kopvērtējumā francūzim vairāk kā divu minūšu handikaps pār savu KTM komandas biedru Marku Komu. Tas nozīmē, ka atlikušajos posmos abi motobraucēji nedrīkst kļūdīties, ja viņi vēlas saglabāt cerības uz cīņu par uzvaru kopvērtējumā.

Auto klasē uzvaru posmā izcīnīja kopvērtējuma līderis Stefans Petransels no “Mini”, kamēr viens no viņa sīvākajiem konkurentiem Robijs Gordons no “Hummer” piedzīvoja tehniskas problēmas un zaudēja aptuveni 2 stundas, tas nozīmē, ka amerikānim visdrīzāk cīņa par uzvaru ir beigusies. Šobrīd kopvērtējumā tuvākais Petransela sāncensis ir viņa komandas biedrs Nani Roma, kas zaudē 23 minūtes.

Oscar” ekipāžas jau trešo dienu pēc kārtas nespēja pabeigt distanci paredzētajā laikā. Jāņem vērā, ka iepriekš latviešiem bija gandrīz negulēta nakts un līdz ar to šobrīd distance rit ļoti gausi. Tādejādi tumsa atkal ir ‘noķērusi’ “Oscar” ekipāžu un tā neparādās finiša protokolā. Ja viss būs kārtībā, tad latvieši līdz finišam tomēr tiks, taču par šo pārkāpumu tiks piešķirt laika sods, bet uz starta mūsējie visdrīzāk šodien izies.

Turpina priecēt “RE Autoclub” apkalpotās ekipāžas un jo īpaši Kuzņecovs, kurš vakar izcīnīja 13.vietu un līderim zaudēja mazāk kā stundu. Kopvērtējumā augstāk joprojām ir Meļņikova ekipāža, kuri atrodas 19.vietā un kuru mērķis ir iekļūt pirmajā 15-niekā, bet Kuzņecovs ticis līdz 35.pozīcijai.