Vēl divas komandas ir pastiprinājušas savus prezentācijas datumus, savukārt Bruno Senna apgalvo, ka nauda nebija svarīgākais apstāklis viņa nolīgšanā. Tikmēr ar Montekarlo ralliju sākusies WRC sezona.

F1 komandu prezentāciju kalendārs sāk pildīties. Šodien vēl divas komandas apstiprināja savu prezentāciju datumus – “Force India” svinīgo pasākumu noturēs savā bāzē Silverstonā 3.februārī (vienā dienā ar “Ferrari”), bet “Red Bull” savu RB8 mums stādīs priekšā 6.februārī un tas notiks on-line režīmā www.redbullracing.com mājas lapā. Nevar aizmirst, ka jau 7.februārī sāksies pirmie testi Heresas trasē.

Bruno Senna paziņoja, ka viņa nolīgšanas procesā galvenais apstāklis nebija nauda, bet gan viņa spējas. Vairāku dienu garumā Sennas talantus mērīja un pārmērija “Williams” komanda, izmantojot gan simulatoru, gan dažādus testus. Tika pārbaudīts viņa ātrums, stabilitāte, spēja taupīt riepas, tehniskās zināšanas, prāta spējas un potenciālā ietekme uz komandas attīstību. Tomēr uzreiz jāsaka, ka arī ar sponsoriem Sennam viss ir kārtībā – lielākais no tiem ‘EmbraTel’ bija redzams jau uz “Williams” jaunajā uniformām.

Tikmēr sākusies Pasaules rallija čempionāta sezona un aizritējusi Montekarlo rallija pirmā diena. Pēd pirmās dienas vadībā Lēbs, lai gan lieliski SS2 aizvadīja Latvala, kurš gan SS4 pamanījās uzmest kūleni. Interesants komentārs sekoja no Jari Mati Latvalas pēc SS2, kurā viņš pārspēja Lēbu par 52 sekundēm. Kā izrādās, tad visa pamatā ir bijusi pareiza riepu izvēle un šoreiz viņam palīdzējis jaunais komandas biedrs Peters Solbergs, kurš ieteicis doties distancē ar jauktu riepu izvēli mīkstās riepas + riepas ar radzēm, taču sadalījums bija visai interesants: mīkstās riepas bija priekšā labajā pusē un aizmugurē kreisajā pusē. Risinājums izrādījās perfekts, lai gan iepriekš Latvala tā nebija braucis. Diemžēl pirms SS4 riepu izvēle nebija pareiza “Ford” komandai un laiku zaudēja arī pats Solbergs, kurš kopvērtējumā pagaidām ir 4.vietā – aiz Lēba, Delakūra un Sordo.