Adrians Zutils, kurš tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem pilotiem Formulā 1, šogad varētu startēt WTCC pasaules čempionātā vai IndyCar, raksta Vācijas prese.

Zutils kopā 2007. gada startēja “Force India” komandā (togad vēl “Spyker”) un rezultāti nebūt neliecināja par to, ka vācietis varētu palikt bez līguma. Taču tagad tā ir noticis un viņa vietā “Force India” pamatsastāvā iekļauts līdzšinējais testpilots Niko Hilkenbergs. Iespējams, daļēji Zutilam kāju priekšā aizlika apsūdzība par uzbrukumu “Renault” komandas personāla pārstāvim.

“Mūsu mērķis ir atgriezties Formulā 1,” laikrakstam “Bild” jau paziņojis 29 gadus vecā sportista menedžeris Manfrēds Cimmermanis.

Taču vācu izdevums arī ziņo, ka Zutils ir saņēmis piedāvājumu startēt salonautomobiļu pasaules čempionātā jeb WTCC, kā arī viņu uzrunājusi viena no IndyCar komandām. Nekas vairāk pagaidām netiek ziņots.

Atgādinām, ka IndyCar čempionātā gatavojas startēt vēl viens bez darba F1 palikušais – Rubenss Barikello.

Tikmēr ir pilnīgi skaidrs, ka 2012. gadā Formulā 1, arī testpilota lomā, neredzēsim spāni Haimi Algersuari, kurš divas sezonas pavadīja “Toro Rosso” sastāvā, taču netika pie līguma pagarinājuma. Savā “Twitter” kontā sportists apstiprina, ka šogad brauks citā autosacīkšu čempionātā, taču vēl neatklāj kurā tieši.