Jaunais “Toro Rosso” pilots austrālietis Daniels Rikiardo uzrādīja ļoti labus rezultātus abās pirmajās testu dienās, uzrādot attiecīgi 5. un 6. dienas rezultātu. Šajās dienās viņš no līdera atpalika pavisam nedaudz, tāpēc puisis labprāt dalījās iespaidiem ar žurnālistiem.

Pēc lieliskā snieguma pirmajās divās testu dienās austrāliešu pilots Daniels Rikiardo skatās reālistiski uz priekšā stāvošo sezonu: “Mašīna strādā ļoti labi, bet neskatoties uz to es domāju, ka mēs joprojām atrodamies tajā pašā vietā kur bijām pagājšgad un cīnīsimies ar tiem pašiem puišiem. Pat tad, ja mēs atradīsim kā uzlabot mašīnu, būs jāiegulda liels darbs, lai sasniegtu labus rezultātus. Es vēlos vien pateikt, ka mēs atrodamies uz pareiza ceļa, lai uzlabotu sniegumu.”

Viņš neslēpj arī prieku par to, ka šogad startēs F1 sacīkstēs: “Esmu ļoti laimīgs te atrasties. Strādāt ar Žanu-Ēriku un mani komandai ir jauns izaicinājums kā arī jauna motivācija. Šobrīd komandas iekšienē ir ļoti labas emocijas un es nevēlos to mainīt. Mums garāžā ir lieliska atmosfēra.”

Daniels Rikiardo jūt, ka mašīnā izmantotas iepriekšējās sezonas mašīnas pozitīvās puses, kuru viņš testēja pagājušā gada piektdienu rītos sezonas pirmajā pusē. Viņš ir ļoti apmierināts ar sasniegtajiem rezultātiem Bareslonas testos: “Manā izpratnē komandai pagājušajā sezonā bija ļoti laba mašīna, un es redzu, ka tā ir vēl vairāk uzlabota šosezon. Es domāju, ka ikviens pilots jauno sezonu sāks ar līdzīgām mašīnām, tas mūsu skatījumā ir pluss. Es neesmu pārsteigts par rezultātiem, Esmu ļoti priecīgs, ka mēs esam konkurētspējīgi. Šobrīd pārāk agri spriest, tomēr ir jauki atrasties virsotnē.”

Atgādinām, ka šosezon Torro Rosso komandā startēs divi F1 jaunpienācēji Daniels Rikiardo un Žans Ēriks Vengre. Torro Rosso pagājušo sezonu pabeidza astotajā vietā izcīnot  41 punktu.

1 KOMENTĀRS