HRT komanda ir pieprasījusi iespēju atlikt homologācijas procesa pēdējo termiņu līdz piektdienas rītam, jo vienība turpina likt kopā otro šasiju.

Ceturtdienas vakarā Austrālijā spāņu mazā spāņu komanda iesniedza oficiālu prasību līdz piektdienas rītam atlikt galējo termiņu, kad mašīnām ir jābūt pārbaudītām pēc visiem tehniskajiem parametriem. Tiek ziņots, ka šī prasība attiecas tikai uz mašīnu ar numuru 22, kuru pilotēs Pedro de la Rosa.

Pēdējos testos Barselonā HRT komanda jau dienu pēc testu beigām spēja pārbaudīt tikai vienu no abām šasijām, kuru toreiz pilotēja Narains Kartikejans. Jau nākamajā dienā pēc šiem pārbaudes testiem viss aprīkojums un otrās šasijas detaļas bija jākrauj konteineros, lai sūtītu uz Austrāliju, kur turpinājās darbs, lai beidzot saliktu arī otro HRT šasiju.

Kā izrādās HRT nav paguvuši savu darbu paveikt laikā un tāpēc nācās prasīt atlikt galējo homologācijas termiņu uz piektdienu. Jāpiebilst, ka De la Rosas formulai būs jāiztur visas tehniskās pārbaudes pirms tā drīkstēs piedalīties Austrālijas GP posma pirmajos piektdienas treniņos, kuri pēc Latvijas laika sāksies 3:30 naktī uz piektdienu un tiešraidē būs vērojami “Viasat Sport Baltic” kanālā.

1 KOMENTĀRS