“Sauber” Formula 1 komanda ir apstiprinājusi jaunu sponsoru – Anglijas Premjerlīgas klubu “Chelsea FC”, kuras īpašnieks ir miljardieris Romāns Abramovičs.

Sākot ar Spānijas GP posma uz “Sauber” formulas sāniem būs redzams “Chelsea FC” logotips. Jau iepriekšējos posmos Ķīnā un Bahreinā uz “Sauber” formulas parādījās uzraksti ‘Out of the Blue’ un ‘True Blue’, kas liecināja par gaidāmo paziņojumu, tomēr līdz šodienai Šveices komanda patieso sponsoru turēja noslēpumā.

“Šāda sadarbūba starp Formula 1 komandu un Premjerīgas klubu nekad iepriekš nav bijusi, lai gan šeit saskatāmas neskaitāmas līdzības un iespējamās sinerģijas iespējas,” paziņoja “Sauber” komandas izpilddirektore Miniša Katelborna. “Jebkurā gadījumā mēs runājam par komandu sportu pašā augstākajā starptautiskajā līmenī. Abām pusēm ir līdzīgi uzdevumi vairākās jomās un sadarbība dos iespēju stirpināt abu pozīcijas šajās sfēras. Mēs arī apsveicam “Chelsea FC” ar iekļūšanu Čempionu līgas finālā.”

“Tā ir unikāla sadarbība, kas satuvinās Pasaulē populārākos sporta veidus: Formulu 1 un futbolu,” paziņoja “Chelsea FC” izpilddirektors Rons Gurlejs. “Turklāt mēs apvienosim arī mūsu līdzjutēju pulkus. Mēs bijām pārliecināti, ka tieši Šveices komanda, kas ir ceturtā vecākā šobrīd Formulā 1, ir ideāls mūsu sadarbības partneris. Šogad “Chelsea FC” svin savu 20 gadu jubileju kā Premjerlīgas komanda (nav izkritusi uz zemoko līgu) un “Sauber” tieši šogad atzīmē 20 gadu jubileju kā Formula 1 komanda.”

Jāpiebilst, ka “Sauber” komandas logotipi parādīsies arī “Chelsea FC” mājvietā Stemfordbridžas stadionā.

1 KOMENTĀRS

  1. Jokaini un neloģiski… Futbola klubi principā nevar būt sponsori, jo tiem pašiem ir vajadzīgi sponsori. Tapēc arī šis ir pirmais gadījums. Pie tam Chelsea jau gadiem strādā ar mīnusiem.

    Pareizajai ziņai vajadzētu skanēt šādi:

    “Krievu miljardieris R.Abramovičs, sponsorējot Sauber, reklamē Chelsea FC.”

    Labā ziņa ir tā, ka Abramovičam ir vairāk piķa nekā Ferrari un, ja viņam ir iepaticies F1, tad Sauber būs bagātākā F1 komanda.