vaks emag 09

Šodien klajā nācis kārtējais F1LV E-Žurnāla numurs – Nr.9.

F1LV E-Žurnāls

Kopā ar kolēģiem Juri un Aināru esam sagatavojuši kārtējo E-Žurnāla numuru, kurā galvenā tēma skars nākamās sezonas ‘saldāko pārīti’ Raikonenu un Alonso. Tāpat aplūkojam gadījumus Formula 1 vēsturē, kad kopā startējuši divi top līmeņa piloti un tas beidzies ar lielāku vai mazāku skandālu.

Interesanti būs palasīt arī Mārtiņa sāstījumu par viņa ceļojumu uz Itālijas GP izcīņu Moncā. Daudzi līdzjutēji, kas tikai gatavojas doties uz šo posmu, noteikti varēs iegūt noderīgu informāciju un motivāciju.

Jauno pilotu rubrikā šoreiz uzmanības centrā krievs Sergejs Sirotkins, kamēr tehnikas lauciņā stāsts par 2014.gada dzinējiem. Lappusītē par aizokeāna sacīkšu sērijām šoreiz Huana Pablo Montoijas gaidāmā atgriešanās formulu sacīkstēs (no NASCAR uz IndyCar) un viņa spilgtākie panākumu Formulā 1 un NASCAR sērijās.

Savukārt vēstures sadaļā metodiski un skrupulozi turpinām stāstu par Formula 1 vēsturi – šoreiz uzmanības centrā 1957.gada sezona. Leģendas rubrikā šajā numurā Ričards Sīmans – brits, kurš startēja ar nacistiem pietuvinātās “Mercedes” kompānijas formulām.

Kā vienmēr, komentāros gaidām atsauksmes, ierosinājumus un domas.

[fancy_link color=”black” link=”http://emag.f1.lv”] F1LV E-Žurnāls Nr.9 [/fancy_link]

1 KOMENTĀRS