Neraugoties uz baumām par pievienošanos “Ferrari” vienībai, Karloss Sainss arī nākamgad pārstāvēs “Toro Rosso” vienību, kurai pievienojās pagājušogad, tomēr pakāpšanās uz “Red Bull” vienība sāk šķist arvien mazāk ticama. Kristians Horners arī paziņojis, ka būs ļoti pārsteigts, ja neizdosies vienoties ar Daņilu Kvjatu kā Sainsa komandas biedru. “Toro Rosso” komanda 13. jūlijā dos iespēju tās jauno braucēju programmas biedram Serhio Settem Kamaram sēsties pie F1 stūres Silverstounā, kur risināsies divu dienu testi.

“Ferrari” vienība uz Austrijas GP izcīņu atvedusi uzlaboto braucēja galvas aizsardzības detaļu, kas nodēvēta par Halo 2. Tā ir mazāka par sākotnējo versiju un izgatavota no titāna. Komanda apstiprināja, ka šis mehānisms būs redzams piektdienas treniņbraucienos. Kā zināms, FIA šo drošības sistēmu atzinusi kā labāku par “Red Bull” Aeroscreen, līdz ar to, iespējams, jau nākamgad visas mašīnas tiks aprīkotas ar Halo sistēmu, kamēr Žans Tods vēlās to ieviest visās formulu klasēs.

“Ferrari” prezidents Serhio Markione paziņojis, ka 2007. gada čempionam Kimi Raikonenam vēl sevi esot jāpierāda kā čempionam pienāktos, lai tiktu pie kontrakta arī uz nākamo sezonu, tomēr Markionem ir pārliecība, ka soms to paveiks, lai gan potenciālo aizstājēju rinda turpina augt. Par reālākajiem kandidātiem šobrīd tiek uzskatīti Serhio Peress un Romēns Grožāns, tomēr arī Daniels Rikjardo paziņojis, ka diez vai spētu atteikt itāļu piedāvājumam.