Krievu braucējs Daņila Kvjats atzinis, ka, neraugoties uz “Red Bull” sistēmas dotajām iespējām, šobrīd viņš “Toro Rosso” komandā pēdējā laikā nav juties pārāk labi, tomēr sacīkstēs Vācijā izdarījis visu, kas bijis viņa spēkos, kas ļauj ar jaunu pārliecības devu doties vasaras atvaļinājumā, lai gan kopš pārejas uz “Toro Rosso” vienību 22 gadus vecais Kvjats spējis gūt vien 2 punktus. Viņš arī atzīmējis, ka pēdējā laikā jūtas arvien mierīgāks.

F1 oficiālās mājaslapas F1.com balsojumā par Vācijas GP dienas braucēju atzīts Daniels Rikjardo, kurš startēja no 3. pozīcijas, bet startā tika garām Rosbergam un vēlāk uz atšķirīgas taktikas rēķina apsteidza arī Verstapenu, finišējot 2. vietā un uzrādot ātrāko sacīkšu apli. Pārliecinošais sniegums ļāvis Rikjardo nostiprināties 3. vietā čempionāta kopvērtējumā, bet viņa pārstāvētā “Red Bull” vienība apsteigusi “Ferrari” komandu. Līdz šim Rikjardo par dienas braucēju vēl ne reizi nebija atzīts.

Veiksmīgi beidzies Bernija Eklstona sievasmātes nolaupīšanas sāga. Aparesida Šunka, kura ir par 18 gadiem jaunāka par savas meitas vīru Eklstonu, tika atrasta vesela Kotijas pilsētā, netālu no Sanpaulu. Nolaupītāji pieprasīja izpirkuma maksu 36.5 miljonu USD vērtībā, tomēr policijai izdevās naudai izsekot un notvert ļaundarus. Incidenta laikā neviens cilvēks necieta. Šī bija lielākā izpirkuma maksa, kas pieprasīta par cilvēku Brazīlijas vēsturē.

6 KOMENTĀRI

  1. .. ja tam būtu kāds sakars ar meistarību 😀 ….tas jau nu takā oficiāli skaidrs, kāpēc notika rokāde ar Maxu ..to i Red Bull , i visi pārējie sen atzina… rezultāti Toro Rosso ir diezgan loģiski, jo kāda gan zemapziņā var būt pilota motivācija, kad saņem pazeminājumu ..nav garīgā – ja tā vispār var izteikties…a pārējais ir emocijas… talants nesvārstās, un tā būt nevar…..te šis pārspēj Rikjardo un izrāda pienācīgu konkurenci šim – te viņš zaudē vietu un turpinājums loģisks… tam visam nav nekāda sakara ar meistarību… Red Bull pilotu akadēmijai vienkārši ir tālejošāki plāni uz jaunuļiem, kuriem varētu būt laba aizmugure un kuri varētu būt lietderīgāki….

  2. ….nav tas viss tik vienkārši Fan ….ne pirmā reize, kad kāds kautcik spējīgs pilots paliks aiz borta…te viss atkarīgs no komandu plāniem un milzīgo konkurenci…. pat labiem pilotiem reizēm ir par ko padomāt šādās situācijās…. neba nu tas pats Batons Maķos brauc ambīciju dēļ (vairāk uzsāktā darba dēļ un pienesuma tehniskajā attīstībā) , vai nevis nu Massam būtu tik viegli atrast vietu pēc Williams dienām (protams viņš var propagandēt, ka kādā vājākā komandā startētu domājot pat tās attīstību , kā te melsa par Renault, bet sanāktu beigās tas vien pats kas tautietim Rubensam) ..pilotiem , kas izgājuši no ritma un kuru aprite kautkādā mērā tiek saraustīta – ar vienu kāju jau ir ārā no šīs vides… Kvjatam ir cauri diezgan droši – pazeminājums – tā šā vai tā ir antireklāma viņam , otrkārt – aiz borta klauvē daudz jauneļu, kas būtu viduvējām komandām vairāk pa prātam , nekā kāds esošs pilots ar brāķējuma pēdām
    ….šo politisko konkurenci grūti būtu izturēt pat kādam bijušajam čempionam , kurš būtu pameklējumos, kur nu vēl brāķētam pilotam , lai cik viņš būtu perspektīvs…. ar Kvjatu diezgan droši ir cauri , tas gan .
    ..