Sauber” komanda nolēmusi ķerties pie radikāliem līdzekļiem, lai sezonas pēdējos posmos izrautu desmito vietu konstruktoru kausa izcīņā. Komandas vadītāja Moniša Kaltenborna paziņojusi, ka apzinās, ka ar tīru mašīnas konkurētspēju, visticamāk, nebūs pietiekami, tādēļ nepieciešams izvēlēties alternatīvas stratēģijas, kas pie veiksmīgas apstākļu sakritības varētu atnest vajadzīgo rezultātu. Komanda uz nākamo sezonu neslēgusi līgumu ar Jorgu Zanderu, kurš pildīs tehniskā direktora pienākumus. Līdz šim Zanders strādāja “Audi” sastāvā WEC čempionātā, bet pirms tam darbojies “Brawn”, “Honda”, “Williams”, “Toyota” komandās, kā arī “Sauber”, kad tā bija “BMW” paspārnē.


Bijušais F1 braucējs un tagadējais “Sky Sports F1” reportieris Džonijs Herberts ir pārliecināts, ka Sebastians Fetels būtu jāsoda par nepieklājīgajām frāzēm, kas tika vērstas Čārlija Vitinga virzienā Meksikas GP izcīņas noslēgumā pēc cīņas ar “Red Bull” braucējiem. Pati “Ferrari” komanda gan atstājusi incidentu sev aiz muguras un centīsies sasniegt maksimālo rezultātu sezonas noslēgumā. “Ferrari” prezidents Serhio Markione jau paguvis paziņot, ka pēdējās divās sacīkstēs Maranello vienības braucēji bija pelnījuši labākus rezultātus.


Bijušais “McLaren” komandas mehāniķis un koordinators Džo Ramiress ir pārliecināts, ka Fernando Alonso jau pavisam drīz pametīs komandu. “To vērot ir mokoši, “McLaren” progress ir stabils, bet lēns. Alonso ir braucējs, kam nepieciešamas uzvaras. Nedomāju, ka viņš esošo situāciju spēs paciest ilgāk kā gadu. Tas ir viņa limits,” norāda Ramiress, kurš ar “McLaren” nostrādāja 17 gadus. “Lai gan dzinējs nav pats efektīvākais, tomēr domāju, ka šogad ir problēmas arī ar šasiju. Lai panāktu izcilus rezultātus sadarbībai jākļūst ciešākai.