Par Rona Denisa mantinieku leģendārās “McLaren” tehnoloģiju grupas vadītāja amatā kļuvis biznesmenis Zaks Brauns, kura vārds vēl nesen tika minēts, kā iespējamo Bernija Eklstona aizstājēju sarakstā. Brauns nepārņems gluži tās pašas funkcijas, kuras pildīja Deniss, bet gan cieši sastrādāsies ar izpilddirektoru Džonatanu Nīlu. Līdz šim 45 gadus vecais Brauns darbojās savā uzņēmumā “Just Marketing International”, kas ir lielākais motorsporta mārketinga uzņēmums pasaulē. Brauns norāda, ka jūtas ļoti pagodināts ieņemt šo amatu, jo gadu gaitā sastrādājoties ar “McLaren” tic, ka komanda jau tuvā nākotnē spēs sasniegt savus augstākos mērķus.


Sauber” komanda paziņojusi, ka tās sastāvā arī nākamsezon turpinās braukt zviedrs Markuss Ēriksons, kurš komandai pievienojās uz 2015. gada sezonu un šai laikā guvis 9 punktus. Komandu nesen iegādājās “Longbow Finance”, un tiek ziņots, ka tieši viņu nauda palīdzējusi Ēriksonam nodrošināt vietu komandā. Komanda ir gatava paziņot Ēriksona komandas biedru tuvākās nedēļas laikā. Tiek ziņots, ka par atlikušo vietu cīnās Felipe Nasrs un Estebans Gutjeress, kurš “Sauber” sastāvā startēja 2013. un 2014. gadā.


Nākamsezon Estebans Okons startēs “Force India” komandas rindās, kas ļaus atrasties nedaudz tuvāk F3 laiku cīņu biedram Maksam Verstapenam. “Mūsu cīņas vienmēr bija ļoti smagas un ciešas. Es regulāri biju ātrāks kvalifikācijā, kamēr viņš spēcīgs sacīkstēs iedzīt zaudēto. Cīņas bieži bija ļoti bīstamas, jo esmu agresīvs, kad nepieciešams, kamēr Makss pirms riska neapdomā potenciālās sekas. Pārsteidzoši, ka ne reizi nesaskrējāmies. Mēs nerespektējām viens otru. Varētu pat teikt, ka to sezonu ienīdām viens otru. Ārpus sacīkstēm viss gan ir kārtībā un abi esam kļuvuši pieaugušāki.