“Williams” komandas izpilddirektore Klēra Viljamsa “Autosport” šova laikā Birmingemā atzina, ka Valteri Botasa pāreja uz “Mercedes” komandu ir neizbēgama un tuvākajā laikā darījuma juridiskā puse tiks nokārtota.

Visi zina, ka pērn “Ferrari” komanda mēģināja nolīgt Valteri, taču mēs iebildām un arī pats Valteri palika uzticīgs komandai.

Klēra Viljamsa

“Es domāju, ka tiklīdz Niko (Rosbergs) paziņoja par aiziešanu, es sāku gaidīt Toto (Volfa) zvanu,” atklāja Klēra Viljamsa. “Es zinu, ka viņš apbrīno Valteri talantu un viņš tāds nav vienīgais. Savukārt mēs kā komanda nevēlamies stāties ceļā Valteri iespējai izcīnīt uzvaras un kļūt par čempionu.”

“Visi zina, ka pērn “Ferrari” komanda mēģināja nolīgt Valteri, taču mēs iebildām un arī pats Valteri palika uzticīgs komandai,” turpināja Klēra Viljamsa, kura paralēli pastāstīja arī par Padija Lava pievienošanos komandai no “Mercedes” vienības. “Mums ir jādomā par komandas interesēm un tieši to mēs darījām. Arī šogaid, palaižot Valteri, mums bija jāpārliecinās, ka varam nodrošināt viņam pienācīgu maiņu. Jau pavisam drīz tiks izplatīti paziņojumi par pilotiem, jo testi nav tālu.”

Atgādinām, ka Valteri Botass vietā “Williams” komandā atgriezīsies Felipe Masa, kurš tikai pagājušās sezonas beigās paziņoja par karjeras beigšanu.