“McLaren” komandabeidzot varētu pāriet uz vēsturisko oranžo krāsojumu šajā sezonā, ziņo “Autosport”.

Pēc Rona Denisa atkāpšanās no vadītāja amata, “McLaren” ir sākusies jauna ēra un nav vairs šķēršļu, kas iepriekšējās sezonās neļāva realizēt ideju par atgriešanos pie leģendārā oranžā krāsojuma, ko komanda izmantoja Can-Am sacīkstēs un Formulā 1 no 1968. līdz 1971.gadam. Turklāt trīs reizes “McLaren” šo oranžo krāsojumu ir izmantojusi pirmssezonas testos – pirms 1997., 1998.gada un pirms 2006.gada sezonas (attēlā).

Jaunais komandas boss Zaks Brauns “Autosport” šova laikā Birmingemā atzina, ka krāsojumā noteikti būs redzamas izmaiņas un tas jau esot atrādīts komandas darbiniekiem.

“Jauno mašīnu esam parādījuši mūsu puišiem un meitenēm “McLaren” komandā, nodemonstrējot mūsu apņēmību nākotnei,” paziņoja Brauns. “Es domāju, ka fani būs sajūsmā ieraugot jauno mašīnu un kā tā izskatās gan vizuāli, gan tehniski.”

Jāatgādina, ka “McLaren” prezentācija notiks 24.februārī – vienā dienā ar “Ferrari” komandas prezentāciju.

Apstiprinātie prezentāciju datumi:

“Renault” – 21.februāris
“Force India” – 22.februāris
“Mercedes” – 23.februāris
“Ferrari”, “McLaren”- 24.februāris

6 KOMENTĀRI

  1. burkānkrāsa makiem ar nekādiem dižajiem slavas laikiem nesaistās. pa lielam – vēsturisks kuriozs, varētu pat apgalvot.
    Ja makiem ir kāda reāla ‘veiksmes krāsa’, tad tā būs tabacnieku sarkanbaltā ar mellajiem zārkanaglu zīmola burtiem. Kura tika lietāta ar Hondas labākajos laikos, btw.

    Vienmēr jau var optimistiski teikt, protams, ka tieši šosezon sāksies tā jaunā ēra, un viss notiksies. Ja oranžums palīdz, manis pēc – es tikai ‘par’ jelko, kas Wo(o)kingas tīmu var līdzēt atkal saulītē izcelt. 🙂

    • tas gan, tikai ja pat visvarenais ALO nespēja neko fundamentāli mainīt Wo(o)kingā, ar visiem saviem leģendāri pārcilvēciskajiem ‘kāru setupotāja’ dotumiem, papildinātiem ar aerodinamiķa dāvanām (atcerēsimies pastāstu par ‘X-spārnu’ 2006. gada otrajā pusē), tad ‘vienkāŗši ātrais puisis’ Maxis (nu labi, varbūt drusku padullais, bet Verstapenu dzimtā tas laikam normāli) tur itin neko neiespēs 😛

      • Maxis varbūt arī nespēs, bet man krietni vairāk cerības skaistās ar jauno menedžmentu, kas varētu būt ne tik ļoti konservatīvisma pārņemts kā Rona laikā. Nesaku, ka Zaks ir brīnumdaris (pagaidām vispār nav par viņu iespaida), bet pārmaiņas menedžmentā/domāšanā/stratēģijā, kombinācijā ar McLaren attīstības muskuli un Honda tehnisko ekselenci gan kaut ko varētu mainīt. Un tad jau vajadzīgs tikai pēdējais ‘pipariņš’ – Maxis?