FIA pasaules ralljkrosa čempionāta “MJP Racing Team Austria” komanda, kuru iepriekšējās divās sezonās sauca “World RX Team Austria”, paziņojusi savu otro komandas braucēju 2017. gada sezonai. Tas būs zviedrs Kevins Ēriksons.

Pirms divām dienām “MJP Racing” komanda nāca klajā ar paziņojumu, ka divkārtējais DTM čempionāta čempions Timo Šeiders šīs komandas sastāvā pievienosies World RX čempionātam.

Ēriksons, kurš pērnās sezonas Vācijas RX posma finālā veica iespaidīgu apdzīšanu un izcīnīja savu pagaidām vienīgo World RX uzvaru, komentē: “Esmu ļoti priecīgs par iespēju pievienoties “MJP Racing Team Austria” un aizvadīt pilnu sezonu 2017. gadā. Braukšana šai komandā kopā ar Timo Šeideru liek man justies fantastiski. Esmu redzējis ko viņi ir paveikuši jaunajai 2017. gada “Ford Fiesta RXS” un būs lieliski braukt ar šo mašīnu. Paldies komandai un viņu sponsoriem par šo iespēju.”

Šīs dienas paziņojums par Ēriksonu nozīmē, ka Timuram Timerzjanovam un Jānim Baumanim nāksies meklēt jaunu komandu. Timerzjanovs gan šorīt publicētajā intervijā ru.motorsport.com portālā jau paziņojis, ka abi ar Baumani turpinās startēt vienā komandā un to darīs ar “Ford” automašīnām.

Pasaules rallijkrosa čempionāta sezonā sāksies pēc 7 nedēļām, kad Barselonas “Circuit de Catalunya-Barcelona” trasē tiks aizvadīts sezonas pirmais posms.