Ar elektrību darbināmo mašīnu čempionāts Formula E jau 2018. gadā varētu papildināties ar vēl vienu autoražotāju, jo ar savu ražojumu tajā varētu ienākt arī prestižo sporta klases auto ražotājs “McLaren”.

Tieši “McLaren” bija tie, kas pirmajā sezonā apgādāja visas komandas ar saviem dzinējiem, tādēļ ienākšana čempionātā nebūtu pilnīgi jaunu teritoriju apgūšana. Viens no galvenajiem šīs idejas iniciatoriem ir jaunais “McLaren” vadītājs Zaks Brauns.

Jau kādu laiku meklējam veidus, kā pēc iespējas labāk iekļauties Formula E čempionātā. Apsveram vairākas opcijas – gan ienākšanu ar jaunu komandu, gan kādas jau esošās pārņemšanu, turpinot tās attīstību un papildinot ar “McLaren” jaunākajām tehniskajām inovācijām,” norāda Brauns.

Elektromobiļu attīstība pēdējā laikā likusi vairākiem autoražotājiem pievērsties šim čempionātam. Tajā jau aktīvi darbojas “Renault”, “Audi” un “Jaguar”, kamēr drīzumā redzēsim ienākam arī “BMW” un “Mercedes” ražojumus.

2 KOMENTĀRI

    • Velns gan savas muļķības vēl nav izsmēlis. hehehe
      Paklausies ko saka Roberts Kubica: Алонсо остаётся единственным гонщиком, который может добиваться результатов даже за рулём не столь конкурентоспособной машины, – ответил Роберт. – Феттель же силён только тогда, когда располагает самой лучшей машиной.