Trīskārtējais pasaules čempions Luiss Hamiltons ir pārliecināts, ka “Ferrari” braucēja Sebastiana Fetela pārspēšana būs daudz grūtāks uzdevums kā cīņas ar Niko Rosbergu, kurš pēc diviem gadiem otrā braucēja lomā pērn pieveica Hamiltonu.

Šogad noteikti redzēsim labākos braucējus sasniedzam augstvērtīgākos rezultātus. Protams, būtu jauki te redzēt arī Fernando, bet šogad tas neizskatās pārāk reāli. Tomēr par konkurenci nevaru sūdzēties, jo ir Sebs ar saviem četriem tituliem un pieredzi, kas padara viņu par ievērojamu spēku, kurš tāds būs vēl vairākus gadus. Ir ļoti aizraujoši cīkstēties ar viņu un “Ferrari” vienību,” norāda Hamiltons, kurš sezonas pirmajā posmā piekāpās Fetelam.

Hamiltons nevēlējās īpaši salīdzināt savas attiecības ar abiem pēdējā laika izcilākajiem vācu braucējiem Rosbergu un Fetelu. “Mums ar Sebastianu nav bijušas daudz savstarpējās cīņas trasē, tomēr ļoti respektējam viens otru. Domāju šī cieņa, laikam ejot, tikai pieaugs.

Šonedēļ “Mercedes” komanda pārtrauca sadarbību ar savu fiziskās sagatavotības treneri, tomēr norādījis, ka sagatavošanās plānu tas neietekmējot un viņš joprojām uz katru posmu cenšas ierasties pēc iespējas labākā fiziskā kondīcijā. “Ja jums liekas, ka lielāks izsalkums pēc titula, kāds man bija pērn, nav iespējams, tad ziniet, ka šogad tas ir tikai dubultojies!

3 KOMENTĀRI

  1. Hamis normaals puiks,veel vienu jostu ir pelniijis pirms pensijas…UdensVineta sapnii redzeeja,ka buushot 7 un vairaak,bet nu paldies Dievam palicis pieticiigs un tgd par kaut ko realaaku sapnjo t.i Q liideris par ko titulus protams nepieshkjir ?