Marko Andreti uzrādīja lielāko vidējo apļa ātrumu pirmajā Indy500 treniņā vakar Indianapolisā, bet viņa komandas biedrs “Andretti Autosport-Honda” komandā Fernando Alonso iekļuva pirmajā divdesmitniekā.

Marko Andreti labākais rezultāts bija 226.338 jūdzes stundā, kuru viņš uzrādīja 31. no 47 apļiem un tādejādi pārspēja Skotu Diksonu no “Chip Ganassi Racing-Honda” komandas. Jāpiebilst, ka gan Diksons, gan Andreti savus labākos laikuz uzrādīja ar pazlīdzību no citas mašīnas aizvēja.

Pērnā gada Indy500 uzvarētājs Aleksandrs Rosi bija 13.vietā, bet lielākā šī gada zvaigzne šajā sacīkstē Fernando Alonso uzrādīja 19.rezultātu – 223.025 jūdzes stundā, kuru spānis uzrādīja savā 15. no 20 veiktajiem apļiem. Tomēr tas noteikti neparāda Alonso spēju griestus, jo pēdējā treniņu stundā, kad pārējie “Andretti” piloti testēja drafringa tehniku un līdz ar to uzrādīja labākos rezultātus, Alonso trasē nedevās. Kā izrādījās vēlāk, tad Alonso formulai bija atklātas problēmas ar balstiekārtu.

Šodien 19:00 notiks otrā treniņu sesija un F1.LV piedāvās LIVE video translāciju.

Indy 500 – Treniņi 1

2 KOMENTĀRI

  1. Alonso ir lielākā zvaigzne, tikai skatoties no šīs okeāna puses. No jeņķu gala raugoties, viņš ir vienīgi čalis no TĀ TUR 1.formulas čempionāta, kurš pirms padsmit gadiem TO čempionātu pāris reizes arī vinnējis…