Makss Verstapens atzinis savu vainu pirmā apļa sadursmē ar komandas biedru Danielu Rikjardo un atvainojies austrālietim par notikušo.

Protams, ka tas nav rezultāts, ko vēlējāmies sasniegt. Manuprāt, viss sākās jau pirmajā līkumā. Man padevās labs starts, tomēr Botass mani izspieda diezgan tālu ārmalā. Otrajā līkumā cīnījāmies par pozīciju, tādēļ bremzēju diezgan vēlu. Centos palikt iekšmalā, tomēr riteņi nobloķējās un es uztriecos Danielam sānā, kas par nelaimi ir pati vārīgākā vieta mašīnai. Protams, centos izvairīties, diemžēl, bija jau par vēlu.

Sadursmes rezultātā Danielam Rikjardo nācās izstāties, bet Makss Verstapens saņēma sodu, kas liedza pēdējos apļos apsteigt “Mercedes” un “Ferrari” braucējus, neraugoties uz lielisko ātrumu, ko “Red Bull” demonstrēja treniņos.

Nekad nevēlos sadurties, kur nu vēl ar komandas biedru. Ar Danielu vienmēr esam satikuši ļoti labi un spējuši kopā pasmieties par daudz ko. Man ir svarīgi saglabāt ar viņu labas attiecības, tādēļ vēlos atvainoties Danielam un visai komandai par zaudētiem potenciālajiem punktiem. Šo incidentu risināsim privāti, bez publikas iesaistes.