Septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera dēls Miks saglabās savu vietu “Prema Racing” sastāvā FIA Eiropas Formula 3 čempionātā, kur pērn debitēja, izcīnot 12. vietu kopvērtējumā.

18 gadus vecā Šūmahera kontrakts tiks oficiāli apstiprināts tuvāko dienu laikā. Par viņa komandas biedriem kļūs krievs Roberts Švarcmans, kurš pērn izcīnīja 6 uzvaras un trešo vietu Formula Renault Eurocup 2.0 čempionātā, kā arī jaunzēlandietis Markuss Armstrongs, kurš 2017. gadā izcīnīja Itālijas F4 čempiona titulu, bet Vācijas F4 čempionātā piekāpās tikai igaunim Jurijam Vipam.

Strādāt ar Mihaela dēlu ir ļoti emocionāli, jo sadarbība ar Miku atgādina par viņa tēvu. Vairākkārt pat nejauši esmu pa radio viņu nosaucis par Mihaelu,” stāsta viņa sacīkšu inženieris Luka Baldiseri, kurš savulaik strādāja “Ferrari” F1 komandā.

Tikmēr pagājuši jau četri gadi kopš Mihaela Šūmahera slēpošanas negadījuma, tomēr ziņas par vakardien 49. dzimšanas dienu sagaidījušā sportista veselības stāvokli joprojām ir ļoti skopas. “Neilgi pirms negadījuma, viņš man teica, lai neieplānoju lielus pasākumus, jo viņš vēlās pazust no sabiedrības uzmanības. Tā bija viņa vēlme, tādēļ arī nekādus plašākus komentārus par viņa esošo stāvokli pagaidām neizpaudīšu,” vēsta Šūmahera menedžere Sabīne Kema.