Ar hipermīkstā sastāva riepām Sebastians Fetels pirmssezonas testu priekšpēdējo dienu noslēdza kā pārliecinoši ātrākais braucējs. “Ferrari” formula apli veica 1 minūtē un 17.182 sekundēs, kas ir jauns neoficiālais trases rekords. Kopumā Fetels šodien veica 188 apļus.

Arī pārējās komandas aizvadīja ļoti produktīvus testus – sarkano karogu nācās izkārt tikai vienu reizi pēc tam kad no trases izslīdēja Markusa Ēriksona “Sauber” formula. Vairums komandu izmantoja dienu, lai veiktu tieši sacīkšu simulāciju. Tajā gan Fetels caurmērā bija sekundi aplī lēnāks par “Mercedes” braucēju iespēto.

Ne Hamiltons, ne Botass ar ātriem apļiem neizcēlās, ierindojoties attiecīgi astotajā un devītajā vietā. Tas pavēra iespēju tabulas galvgalī paspīdēt vidus ešalona komandām – otro labāko rezultātu ar ultramīkstajām riepām (soli cietākas par hipermīkstajām) sasniedza Kevins Magnusens ar “Haas”, bet pēdējās stundas laikā uz trešo vietu pacēlās “Toro Rosso” braucējs Pjērs Gazlī, zaudējot Magnusenam 0.003 sekundes.

Testi Barselonā noslēgsies rītdien. Seko notikumiem F1.LV teksta tiešraidē, kā arī iknedēļas raidījumā “Motorsporta 5minūte”.

Pirmā testu cikla rezultāti, statistika un salīdzinājums ar pagājušo gadu
6. marta testu rezultāti
7. marta testu rezultāti