Heiki Kovalainens ir paziņojis, ka nepiedalīsies īpašajā sapulcē Japānā, kas notiks lai pārrunātu Luisa Hamiltona uzvedību trasē un ārpus tās.

Pēc kārtējās sacīkstes, kurā notika incidents ar Hamiltona līdzdalību, parādījās informācija, ka piloti Suzukā noturēs īpašu sapulci un kopā ar FIA tehnisko delegātu Čarliju Vitingu spriedīs par Luisu Hamiltonu un viņa ‘bravado’.

Tikšanās mērķis ir pārspriest Hamiltona rīcību un uzvedību Malaizijas, Monako, Monreālas, Silverstonas, Hungaroringa, Beļģijas un Singapūras trasēs. Pēdējais incidents notika ar Felipi Masu, kurš bija ļoti neapmierināts ar britu pilota ‘neaizskaramā’ attieksmi pēc sacīkstes un nevēlēšanos atzīt savu kļūdu.

Tomēr izskatās, ka ne visi ir gatavi linčot Hamiltonu, jo viņa bijušais komandas biedrs “McLaren” vienībā Heiki Kovalainens ar tvitera starpniecību ir paziņojis, ka sapulcē nepiedalīsies: “Vai visi piloti piedalīsies īpašajā sapulcē Japānā par godu Hamiltonam? Es nepiedalīšos, jo man nav problēmu ar to.”

1 KOMENTĀRS

  1. Ha-ha-hā… īpašā sapulce!!! Vai tas neatgādina kaut kādu sākumskolas cirku, kur uz slepenu sapulci tualetē salasās Jurītis, Andrītis, Kārlītis un Valdītis, lai apspriestu, kā kopīgiem spēkiem varētu piekaut lecīgāko klases džeku Jānīti 😀
    Negribu izklausīties banāls, taču šī būtu īstā reize, lai Hamiltons kaut ko iepurpinātu par rasismu…