Dienu pirms oficiālās prezentācijas datuma, “F1 Racing” žurnālā parādījusies pirmā foto ar jauno “Caterham” modeli.

CT01 modelis, kura radītājs ir Maiks Gaskoins, oficiāli tiks prezentēts rīt, bet jau šodien parādījušies vājas kvalitātes foto ar zaļo formulu. Uzreiz acīs krīt dīvainās formas mašīnas ‘deguna’ daļa, kas pēc jauniem noteikumiem pacelta augstāk, tomēr pie priekšējā antispārna atkal nolaižas tuvāk zemei. Visdrīzāk lielākā daļa jauno modeļu izskatā būs pamanāmas ‘lauzta deguna’ iezīmes.

Jāatgādina, ka jaunajā sezonā “Caterham” izmantos tradicionālo zaļi-dzelteno krāsojumu, taču mainīs dzinēju piegādātāju uz “Renault”.

Interesanti, ka pati komanda šo info noplūdi skaidro, ka pateicoties pasta ātrajai darbībai vairāki abonomenti jauno “F1 Racing” numuru saņēmuši dienu agrāk – modeļa prezentācijai ar žurnāla starpniecību bija jānotiek tikai rīt.

1 KOMENTĀRS

  1. Vai tad Caterham mainīs dzinēju piegādātāju? 🙂 Viņi taču turpina izmantot Renault, tikai nu jau kā Caterham, nevis Lotus. 🙂

    Vienīgā komanda, kas 2012. gadā maina dzinēju, ir Williams – no neizteiksmīgā un pelējuma apņemtā Cosworth uz savu pagātnes leģendāro kompanjonu Renault. 🙂