“Go Fast Energy” komandas pilots Metjū Vilsons paslīdot uz ledus ir salauzis potīti un šī iemesla dēļ nevarēs piedalīties WRC otrajā posmā, kas nākošās nedēļas nogalē norisināsies Zviedrijā un Norvēģijā.

“Par nožēlu, Zviedrijas rallijs man ies secen,” savā “Twitter” kontā raksta Vilsons. “Esmu salauzis un izsitis no vietas kreisās kājas potīti. Rīt [svētdien] tiks veikta operācija. Tas notika treniņa laikā kalnos, netālu no manām mājām. Es paslīdēju uz ledus. Sūds, sūds, sūds!”

Tas nozīmē, ka britam, kurš startē ar “Ford Fiesta RS WRC” sacīkšu auto, nāksies izlaist WRC čempionāta otro posmu. Atgādinām, ka Montekarlo rallijā Vilsons ierindojās 11. vietā, punktus neizcīnot, bet aizvadītajā sezonā kopvērtējumā ieņēma septīto vietu.

Tikmēr iepriekš publiskoto Zviedrijas rallija dalībnieku sarakstu papildinājuši divi citi piloti.

Bijušais Zviedrijas (STCC) un Eiropas (ETCC) salonautomobiļu kausa čempions zviedrs Ričards Goransons pie WRC mašīnas stūres brauks pirmo reizi karjerā, turklāt viņa “Mini” būs aprīkots ar kamerām, kas nodrošinās tiešraidi no ekipāžas sportista mājaslapā internetā visā sacensību garumā.

Savukārt “Adapta” komandai, kurā ierasti startē Madss Ostbergs, pievienojies norvēģis Eivinds Brinildsens, kura rīcībā būs “Ford” markas spēkrats. Arī viņam šī būs debija pie WRC auto stūres pasaules čempionātā, turklāt no 24 gadus vecā talanta tiek gaidīta cīņa par augstām vietām.