Kimi Raikonens Austrālijas GP sacīkstes laikā bija sašutis par zilo karogu rādīšanu.

Kimi Raikonens ne tikai iepriecināja savus fanus ar lielisku sniegumu Austrālijas GP laikā, kad no 18.pozīcijas startā spēja finišēt 7.vietā, bet izcēlās arī ar lieliskāko radio komunikāciju visas nedēļas nogales gaitā. Somu pilots bija sašutis par to, ka viņam tiek rādīti zilie karogi un aizsmakušā balsī (acīmredzot dēļ retās balss saišu izmantošanas:) jautāja komandai paskaidrojumus. “Zilie karogi tiek rādīti mašīnās aizmugurē, Kimi. Tie nav domāti tev,” skanēja atbilde.

Raikonena komunikācija ar “Lotus” komandu Austrālijas GP sacīkstē

Austālijas GP radio sarunas (23 minūtes)

1 KOMENTĀRS

  1. Batonam, izrādās arī bija kādas problēmas ar zilajiem karogiem. Man gan nav īsti skaidra tā situācija, kas tanī brīdī bija izveidojusies, bet gan Batons, gan Raikonens gandrīz vienlaicīgi sūdzējās par šķietami identisku problēmu.

    Vispār tas otrais video ir absolūts zelts, kur tādus varēs atrast katrai nākošajai sacīkstei? (: Noteikti meklēšu.
    Interesanta arī bija MaxSpd informācija. Gribētos domāt, ka tieši Sauber lielā ātruma dēļ Raikonenam bija problēmas šos apdzīt. Nepalīdz arī fakts, ka runa ir par Kobajaši. (: Nē, man patika Raikonena sniegums, drošības mašīna sabojāja nedaudz, arī pirmais pitstops laikam bija 14 sekundes, tas izskaidrotu kāpēc viņam uz tā pirmā apmeklējuma rēķina tika garām Kobajaši un laikam vēl kāds, neatceros.