Lai gan kādu laiku pastāvēja bažas, ka pēc nedaudz vairāk kā nedēļas Bahreinā plānotais F1 čempionāta posms varētu tikt atcelts, šodien aina sāka iezīmēties citādās krāsās.

“Pilnīgi nekas šajā ziņā nav mainījies,” pēc ierašanās Ķīnā, kur šo svētdien notiks trešais čempionāta posms, Vācijas ziņu aģentūrai SID paziņoja Starpautiskās automobiļu federācijas (FIA) preses pārstāvis. “Šobrīd nav iemesla atteikties no lēmuma, kas tika pieņemts pirms sezonas, kad iekļāvām Bahreinu kalendārā.”

Piektdien F1 boss Bernijs Eklstons tiksies ar FIA prezidentu Žanu Todu un komandu pārstāvjiem, taču iespējamā Bahreinas GP atcelšana neesot tas jautājums, kādēļ notiks apspriede, ziņo “Autosport.com”. Eklstons šodien izteicās, ka tikai Bahreinas varas iestādes ir tās, kas vēl var aizlikt kāju priekšā sacensību norisei, netieši apstiprinot, ka F1 pārstāvji par došanos uz šo valsti pieņēmuši pozitīvu lēmumu.

1 KOMENTĀRS

  1. Incanti, tam ‘preses pārstāvim’ vārds arī ir.. Un kādā sakarībā šis ko paziņoja, un kur..
    Pagaidām visos puslīdz oficiālos kanālos ir klusums. “The silence from FIA on this matter is deafening”, kaut kur lasīju tādu frāzi