Lai iespējami ātrāk atgūtos no salīdzinoši sliktā sezonas sākuma, jau šonedēļ gaidāmajā Ķīnas “Grand Prix” izcīņā “Red Bull” komandas nolēmusi izmantot ārkārtas stratēģiju.

“Marks Vēbers izmantos uzlabotus jau Malaizijas GP lietotos formulas regulējumus,” portugāļu portālam “corridadeformula1.com” atklāj RB8 modeļa dizaineris Adrians Ņūvejs. “Savukārt Sebastians Fetels lietos regulējumus, kas tika izveidoti jau pirms sezonas. Pēc tam mēs salīdzināsim rezultātus.”

Tāpat Fetels jau Ķīnas GP treniņbraucienos piektdien izmēģinās kādu no vecā modeļa izpūtēju sistēmām un arī tas tiks darīts, lai atklātu vēl nezināmu RB8 potenciālu. Vēbers tikmēr izmantos uzlabotu pēdējā modeļa izpūtēju.

Vēbers pēc izcīnītām divām ceturtajām vietām ir ceturtais arī kopvērtējumā, kamēr Fetela kontā otrā un vienpadsmitā vieta šogad notikušajos posmos un tikai sestā vieta kopvērtējumā. “Red Bull-Renault” komanda Konstruktoru kausā pašlaik ir otrā.

“Pirmās divas sacīkstes bija ārkārtīgi saspringtas un es domāju, ka vēl mums nav skaidra aina par to kāds ir patiesais spēku samērs čempionātā,” piebilst Fetels.

1 KOMENTĀRS

      • DELFOS vienmeer tiek apriets Shuumahers. to dara viens indiviids jau kaadus gadus desmit. man patiik- ir riita joki un vakara pasacinjas.

    • ja labāk ies Wēberam, tad kāds sapīks vēl vairāk un sāks arī burkšķēt ka viņam lūk jaunākas versijas mašīna utt un atkal kādu nosauks par gurķi. bet ja nopietni, tad kāpēc gan lai RB neattīstītu abas versijas ? abi piloti varēs braukt ar ko nu kuram labāk patīk, kas tur slikts ? a sazvērestības teorijas radīsies jebkurā gadījumā pie jebkura rezultāta