“Lotus” komanda ir pārliecināta, ka Kimi Raikonens pagarinās līgumu ar Enstonā bāzēto komandu neskatoties uz to, ka Ungārijas GP laikā parādījās informācija par somu pilota iespējamo atgriešanos “Ferrari” sastāvā.

Pirms sacīkstes Hungaroringā parādījās ziņas, ka Raikonens ir “Ferrari” komandas vadības sarakstā un varētu būt viens no reālākajiem kandidātiem, kas nomainīs Felipi Masu 2013.gadā. Nevar aizmirst, ka Kimi “Ferrari” sastāvā izcīnīja savu čempiona titulu 2007.gadā, tomēr pēc piespiedu šķiršanās no Maranello vienības Raikonenam nav vislabākās attiecības ar kompānijas prezidentu Luku di Montidzemolo.

Ungārijas GP laikā ne Raikonens, ne arī “Ferrari” vadība pilnībā nenoliedza iespējamo atkal apvienošanos. Tomēr “Lotus” boss Ēriks Buljē ir paziņojis, ka neuztraucas, jo neredz Kimi labāku iespēju, kur turpināt karjeru, kā vien palikt Enstonas komandā.

“Ir jauki, ka “Ferrari” ziņas ir avīzēs, tomēr es neesmu dzirdējis no Kimi, ka viņš plānotu doties uz “Ferrari”,” paziņoja Buljē. “Mēs pilnīgi noteikti vēlamies saglabāt mūsu pilotu sastāvu nemainīgu arī uz 2013.gada sezonu. Viņam nav iemeslu aiziet.”

“Kimi ar mums izcīnīja čempiona titulu un es redzēju baumas avīzēs, tomēr tās ir tikai baumas,” paziņoja “Ferrari” boss Stefano Domenikalli. “Mēs joprojām nesteidzmies ar paziņojumiem par pilotu sastāvu, jo vēlamies visu kārtīgi izsvērt. Mēs esam saistīti ar Felipi un mēs viņu vēlamies aizsargāt. Tas ir svarīgi čempionātam.”

1 KOMENTĀRS