Foto: Aldis Putniņš

Pols di Resta ir atzinis, ka ir nedaudz pārsteigts par “Force India” komandas vilcināšanos ar viņa komandas biedra nosaukšanu. Tāpat skots atzina, ka priecājas par Šūmahera aiziešanu.

“Esmu pārsteigts, ka vēl nav nekāda paziņojuma,” par “Force India” otro pilotu komentēja Pols di Resta intervijā televīzijai “SKY”. “Man ir jārespektē komandas lēmumi un viņi solīja izplatīt paziņojumu “attiecīgajā laikā”. Galu galā šī vilcināšanās ietekmē arī manu gatavošnos jaunajai sezonai. Protams, es zinu savu darbu un esmu koncentrējies uz to, kas man ir jāsasniedz.”

Cita starpā Pols di Resta uzstājās arī “Autosport International” izstādē, kur publickā intervijā ne visai glaimojoši izteicās par Mihaelu Šūmaheru.

“Es viņu ļoti cienu un viņš bija mans elks, un galu galā es paguvu arī trasē ar viņu sacensties,” skaidroja di Resta. “Tagad gan manas domas ir nedaudz citādas attiecībā uz Mihaelu. Esmu priecīgs, ka viņš nolēma doties pensijā un vairs nemaisās pa kājām, jo trasē viņš bija kā skabarga pakaļā.”

Pola di Restas intervija oriģinālvalodā:

1 KOMENTĀRS

    • Di Resta nau jo pasha saakuma ir balamute. atceros ka vinjsh, kad saaka braukt F1, teica ka ir vienaa liimenii vai pat labaaks par Fetelu. kaa pamatojumu shim apgalvojumam vinjsh mineeja mazo formulu sacensiibas. kuraas vinjam bija izdevies vineet Sebu.

      vinjsh kautkas liidziigs Ivainam. videeji rezultaati, bet mute pillna ar bullshitu.

  1. Šoreiz īsti nevar piekrist Di Restam par MS komentāru, lai gan atsevišķos brīžos Šūmis rādīja ‘brīnumus’ trasē un ne tajā labākajā nozīmē. Nebija vairs stabilitātes.

    Tomēr šajā lietā vairāk pārsteidz Di Restas drosme un atklātība. Nomainījis menedžmentu (pārgājis pie Batona) un varbūt šamie viņam ieteikuši vairāk brūķēt muti..? Jo pirms tam skots bija ļoti politkorekts. Arī par komandas biedra nosaukšanas vilcināšanos atklāti pateica.

  2. Nekad neesmu bijis Šūmahera fans. Taču attiecībā uz šo izteikumu varu tikai komentēt sekojošā veidā – Di Resta ir maziņš “utu vanags”, lai tā izteiktos par 7 titulu īpašnieku (lai arī kādā veidā šie tituli tika iegūti). Līdzīgus izteikumus nav atļāvies neviens no vadošajiem tagadējiem F1 pilotiem.

  3. Domāju, ka viņš tikai pateica to, ko visi citi domāja jau sen… vai viņam vajadzēja to darīt? Nez… varēja pagaidīt kamēr vinnēs vismaz vienu GP un tad muti brūķēt 🙂 A tā viņš ir sakarīgs džeks un labs braucējs… līdz čempiona materiālam laikam gan nevelk, bet kas zina?

  4. Mjā, tas teksts par Šūmi sanācis tizls. Tā vietā, lai normāli un pamatoti pateiktu, ka Šūmahera atgriešanās bija garām, 3 sezonas bija viena vienīga reputācijas graušana, Mihaels noteikti kož pirkstos un to nožēlo utt., di Resta atļaujas izteikties par ‘smeldzi pakaļā’. Interesanti, kādā tieši veidā viņš to uz savas pakaļas izjuta? 😀