Foto: Williams

Ko viņi (Pastors Maldonādo, Valteri Botass, Žans Mišels Žalinjē un Sūzija Volfa) tur augšā ieraudzīja?

Mirklis no “Williams” prezentācijas šodien Barselonā. Kamēr visi skatās augšup, interesantākās detaļas redzamas tieši zemāk. Vispirms jau “Randstad” kompānijas logo – pasaulē pazīstamā darbā vervēšanas kompānija ir pagarinājusi sadarbību ar “Williams” jau uz astoto gadu pēc kārtas. Ejam tālāk – tuvāk priekšējam ritenim redzams “Experian®” logo. Kompānija nodrošina globālās informācijas servisu (datu iegūšanu un analīzi, izpēti utt.) un tā ir noslēgusi ‘vairāku gadu’ vienošanos ar Grūvā bāzēto komandu. Tātad finansiāli iepriecinošas ziņas arī “Williams” nometnē – iespējams daļa nopelna tajā ir Sūzijai Volfai, kuras viens no uzdevumiem ir padarīt komandu pievilcīgāku potenciālo reklāmdevēju acīs.

Foto: Motorsport MagazinVisubeidzot pats interesantākais – pievērsiet uzmanību priekšējā riteņa diska uzgrieznim, jeb tam, ka tas ir nomaskēts (attēlā augšā) ar speciālu uzliku – tātad fotosesijā “Williams” slēpj kādu interesantu risinājumu? Jau stundu vēlāk tapušā foto (pa labi) no Barselonas trases redzams, kas slēpās zem uzlikas – uzgrieznis ar atveri, no kuras plūst gaiss. Ļoti līdzīgs risinājums epizodiski bija arī “Red Bull” komandai Heresas testos.

Nelielai jautrībai piedāvāju izdomāt parakstu augšā esošai bildei un savus variantus rakstīt zemāk komentāros. Paši piedalamies arī vērtēšanas procesā, labākajiem parakstiem dalot ‘īkšķīšus’.

1 KOMENTĀRS