Foto: universalpictures.mobiHolivudas lielmeistara Rona Hovarda mākslas filama “Rush” pamazām tuvojas lielajiem ekrāniem – pirmizrāde paredzēta šī gada 20.septembrī.

Jau vairākkārt rakstīju par topošo Holivudas spēlfilmu un tās aktieriem (šeit, šeit un šeit), bet tiem, kas visu palaiduši garām atgādinu, ka Holivuda ķērusies klāt 1976.gada Formula 1 čempionāta episkai cīņai starp Nikiju Laudu un Džeimsu Hantu. Rezultātu visi F1 līdzjutēji ar lielu nepacietību gaida – cik daudz filmā tiks saglabāts ticamības moments un cik ļoti Rons Hovards būs velējies izcelt pilotu emocijas, raksturu dažādību un aizkulises.

Šoreiz gan piedāvāju “Universal Pictures” izplatītos pirmo foto attēlus no gaidāmās filmas un arī tās muzikālo tēmu, kuras autors ir slavenais Holivudas komponists Hanss Cimmers.

“Rush” muzikālā tēma

1 KOMENTĀRS

      • Nu tas Stallones braucamgabals īpaši skatāms arī nebija.
        Jā, bija interesanti atpazīt atsauces uz reāliem notikumiem un personāžiem. Bet ne vairāk.

  1. Aldi neviens holivudas aktieris ne latvieshi,it neviens. visi vinju nesauka cimmer ..
    ( euu cimmer uzstais vienu labo) Visi vinji saukaa pa zimmer. sakot ar angljiem beidzot ar latvieshiem. un man galiigi pie kaajas kas te liek te tos miinusus. ja nekluudos vienu shovu skatiijos pa RTL go tallent. un tas vaditaajs no grupas modern talking. ari izteicaas tieshi par sho komponistu. vinsh vaciski izteica nevis cimmer. Un vinja pilnais vards ir Hans Florian Zimmer.. nezinu ko tu ar savu gramatiku te piesienies. zinu es tagat rakstu bez garumzimeem.kompim nav tildes..