Formulā 1 pēc Ungārijas GP tradicionāli seko brīvdienas, tomēr šogad šajā pārtraukumā īsteniem līdzjutējiem esam sarūpējuši kārtējo F1LV E-Žurnāla numuru.

Šajā numurā, kas pēc kārtas ir jau astotais F1LV E-Žunrnāls, varat lasīt Ungārijas GP ‘komandējuma atskaiti’ un atstātu par tikšanos ar latviešu līdzjutējiem Hungaroringā. Tāpat būs Romēna Grožāna intervijas pilnā versija – daļu jau varējāt lasīt laikrakstā “Diena”. Lasiet arī turpinājumu šīs sezonas stāstam par Kevinu Korjusu – šobrīd labāko formulu braucēju no Baltijas valstīm.

Interesanta lasāmviela ir arī jaunākās baumas, peripetijas un iespējamie pavērsieni pilotu tirgū, kā arī jauno talantu izredzes iekļūt Formulā 1. Neviennozīmīga tēma ir par sievietēm autosportā – šoreiz uzmanības centrā Sūzija Volfa.

Papildinājumam ir skaidrojošie materiāli un raksti  –  par Formula 1 biznesu un drošības mašīnas vēsturi. Bet saldajā ēdienā vēstures lappuses – turpinājums tam, kā sākās Formula 1 čempionāts (šajā numurā 1956.gada sezona un Fanhio ceturtais tituls), kā arī aizraujošs stāsts par Morisu Trintinjanu.

Gaidām arī lasītāju atsauksmes un pārdomas par jauno numuru!

1 KOMENTĀRS