“Honda” kompānija, kas plāno kā dzinēju piegādātājs atgriezties Formulā 1 2015.gadā, ir sākusi aizvilināt darbiniekus no saviem konkurentiem, kā piemēram “Mercedes”.

“Mercedes” motoru sporta dzīves vadītājs Toto Volfs ir atzinis, ka pagaidām japāņu kompānijas centieni aizvilināt talantīgākos un pieredzējušākos darbiniekus esot visai civilizēti.

“Mēs strādājam augstas konkurences apstākļos un katra komanda vai kompānija meklē tos labākos inženierus,” paziņoja Volfs. “Tāpēc tas nebija nekas negaidīts. Mēs zinām, kuri darba līgumi beigsies un ja vēlēsimies darbiniekus paturēt, tad laicīgi sāksim pārrunas.”

Nevar aizmirst, ka “Honda” kompānija pēdējo reizi ar pilnvērtīgu Formula 1 komandu startēja 2007. un 2008.gadā pirms pārdeva to Rosam Braunam.

“Šobrīd mums ir sajūta, ka viņu pārvilināšanas centieni vēl ir ļoti civilizēti,” turpināja Volfs. “Mums nav sajūta, ka ir vērts sākt raizēties. Taču viss var mainīties, jo viņiem ir jāliek kopā sava programma no nulles. Es domāju, ka kādā brīdi viņu centieni noalgot labus inženierus kļūs krietni agresīvāki.”

1 KOMENTĀRS

  1. nepaliks.. šodien lasāms tīma websaitā –

    The MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team today announced that Ross Brawn will step down from his position as Team Principal at the end of 2013.

    Following an extended period of open discussion between the team’s key stakeholders, Ross has chosen to hand over the team leadership to Executive Director (Business) Toto Wolff and Executive Director (Technical) Paddy Lowe.