Par piektdienas ātrākajiem braucējiem kļuva “Ferrari” braucēji Kimi Raikonens un Sebastians Fetels, kuri pārspēja piesardzīgi noregulētās “Mercedes” mašīnas. Fernando Alonso, kuram šodien tika oficiāli atļauts piedalīties posmā, palika uzreiz aiz desmitnieka.

Gutjeress_ChinaArī otrie treniņbraucieni Šanhajas trasē uzsākās ar vairākām neierastām situācijām. Vispirms Paskāla Verleina mašīnas kokpita sastāvdaļa nebija kārtīgi pieskrūvēta, tādējādi traucējot vācietim ne tikai redzamībai, bet arī apgrūtinot iespēju pilnvērtīgi darboties ar stūri. Īsi pēc tam aizdegās Estebana Gutjeresa mašīnas bremzes, tomēr “Haas” mehāniķiem izdevās diezgan veicīgi apdzēst nelielo uguni.

Tikmēr pēc problēmām pirmajos treniņos, Kevins Magnusens otrajos treniņos nepiedalījās, kas nozīmē, ka dānis šodien neveica nevienu lidojošo apli. Ar nelielām problēmām noturēties trasē jau atkal cīnījās Luiss Hamiltons. Mazas kļūdas pieļāva arī Raikonens, Peress, Palmers un Rosbergs.

“Ferrari” braucēji līdz supermīksto riepu uzmontēšanai sev neierasti atradās otrā desmitnieka beigu daļā, pat saņemot rupjas radio ziņas no Kimi Raikonena. Atšķirībā no pirmajiem treniņiem, kad supermīkstās riepas lietoja tikai “McLaren” braucēji, šoreiz tās izmantoja visi vadošie piloti.

 CgES9M0UkAEL80S

1 KOMENTĀRS

  1. …..brīžiem dusmas, cik sabiedrība reizēm var būt virspusēja un neapjēdzoša….pietiek Meršiem treniņos testēt dažādas ,,sacīkšu nogriežņu variācijas,, neuzrādot ātrākos rezultātus, kamēr jau dzirdu vakara sporta ziņās, ka nu redz beidzot būs nezkāda tur cīņa un atgūta spriedze sezonā, un nez kas vēl… kā var nesaprast, ka nedz treniņu sesijās , un pat nedz pirmssezonas testos neviens nelido uzstādīt labākos rezultātus .katram tas darbiņš darāmais ir konkrēts ,konkrētā laikā un vietā…. labākajā gadījumā piemērotākajās trasēs Ferrari kā pagājušogad nozags pāris uzvaras , bet nu malt par atgūtajām spriedzēm un cīņām – ufffff….. kur var malt?? …pārsvari nerodas un arī nepazūd pēkšņi un ne no šā ne no tā….. reizēm jābrīnās pat par augsta ranga cilvēku zināšanām par šo sportu….pat ziņās jau sāk liet sviestu…