MagnusensKanadaAr Sebastiana Fetela ātrāko apļa laiku noslēdzās trešā treniņu sesija, kura tika pārtraukta nepilnas 10 minūtes pirms laika, jo avāriju otrajā sektorā piedzīvoja Kevins Magnusens.

Fetels tādejādi jau ceturto reizi šajā sezonā ir spējis būt ātrākais trešajā treniņu sesijā, tomēr ne reizi “Ferrari” pilots nav spējis uzvarēt kvalifikācijā.

Aiz Fetela palika Makss Verstapens, bet tikai trešo apļa laiku uzrādīja labākais no “Mercedes” pilotiem Niko Rosbergs. Visi vadošā desmitnieka piloti savus ātrākos apļa laikus uzrādīja ar jaunā ultra-mīkstā sastāva riepām, izņemt Fernando Alonso, kurš astoto apļa laiku uzrādīja super-mīkstā sastāva riepām.

KanadasGPt3Rez

8 KOMENTĀRI

  1. Nu ko F1 Fani. Vācu prese raksta par to ka S.Vettels ir uz tās robežas ka viņam jau ir kabatā jauns līgums līdz 2020 gadam. no 2017 gad vinjam itkā beidzas līgums ar ferrari. unčalim jau ir kabatā līgums no 2017 gada līdz 2020 gadam līgums ar ferrari. un ka nekā pirmais NR komandā. 3 gadu līgums Ferrari izmaksās 100 Mlj Euro…

    • Ja šis līgums būs tieši tāds, tad šaubu nav, ka Feteļš saprot, ka peletonā ir daudzi vismaz tikpat meistarīgi, ja ne vēl meistarīgāki piloti kā viņš, tāpēc arī pieprasīja No.1 pilota statusu Ferrari komandā. Un tad jau atkal regulāri dzirdēsim slaveno frāzi “Rubens (kaut kāda “podaj-priņesi” No.2 pilota vārds), let Michael (Sebastian) pass for the Championship” no Ferrari komandas bosa. Kimim tādā gadījumā vēl atlicis 1.5 gads Ferrari komandā, jo viņš jau nebūs “podaj-priņesi”.
      Ja Ferrari nebūs cīnītāja par titulu, tad šāds variants ar tikai vienu cīnīties gatavu pilotu Ferrari komandā mani ļoti apmierinās. 🙂

      • Un kā tad,pēc tava rasklada,bija ar Alonso iekš Ferrari? Cik gadus uz šamo cīnītāja statusa progresiju gaidīja Maranello tīms? Runā,ka makaroni tā arī neko atzīstamu nesagaidījuši iedeva pārmaksātajam spāņam pa to vietu kur beidzas mugura un sākas kājas…..Se poi non non e mai non sarà.:)))))

      • Nu, nu Joren, tikpat labi runā, ka pēc trim 2. vietām Alonzo pats pameta Ferrari. Se non è possibile fornire loro una buona macchina allora non. :))
        Cilvēkiem patīk daudz ko runāt :))