F1LV Blogs

Elisons pamet ‘Ferrari’, Alonso par grūtībām ar Hamiltonu, Sainsu uztrauc ‘McLaren’ progress

“Ferrari” komanda nolēmusi šķirties no sava tehniskā direktora Džeimsa Elisona, kurš komandai pievienojās 2013. gadā un palīdzēja komandai atgriezties cīņā par uzvarām, neraugoties uz to, ka līgums par sadarbību bija noslēgts līdz 2017. gada sezonas izskaņai. Kā zināms, marta beigās nomira Elisona sieva, tādēļ netiek izslēgts, ka 48 gadus vecais Elisons pievienosies kādai Anglijā bāzētai komandai, tādējādi atrodoties tuvāk saviem bērniem. Par Elisona aizvietotāju pagaidām kļūs Matia Binoto, kurš “Ferrari” strādā jau kopš 1995. gada un līdz šim pārraudzīja dzinēja attīstību.

Fernando Alonso paziņojis, ka Niko Rosbergs vairs nedrīkst atļauties kļūdīties, ja vēlas turpināt cīņu par šīs sezonas čempiona titulu, jo Hamiltons ir viens no sarežģītākajiem komandas biedriem, kāds F1 ir iespējams. Alonso uzsvēris, ka braucējs, kurš čempionātā atspēlē deficītu vienmēr būs labākā pozīcijā un Rosbergam nebūs viegli tikt pāri šai minikrīzei, it īpaši pie esošā spiediena uz Rosbergu.

Tikmēr Karloss Sainss atzinis, ka ir norūpējies par to, vai viņa pārstāvētajai “Toro Rosso” vienībai šīs sezonas konstruktoru kausā izdosies palikt priekšā “McLaren” vienībai. “Protams, šī trase viņiem bija piemērota, tomēr attīstības ziņā “McLaren” mūs ir apsteiguši un sezona vēl ir tikai pusē. Tomēr uz Vācijas GP izcīņu mums būs uzlabojumi, kam vajadzētu uzlabot mašīnas konkurētspēju.”

Exit mobile version