Luiss Hamiltons uzrādīja ātrāko apļa laiku pirmajā treniņā Abū Dabī, kur šajā nedēļas nogalē risinās pēdējais un izšķirošais F1 čempionāta posms. Aiz Hamiltona palika Niko Rosbergs, kurš zaudēja komandas biedram 0,4 sekundes.

Hamiltons pirmo apļa laiku uzrādīja ar ultra-soft riepām, bet ar svaigām soft (cietākais pieejamais sastāvs šajā posmā) Hamiltonam izdevās uzlabot savu rezultātu. Savukārt Rosbergs tieši otrādi – ar dzeltenā marķējuma riepām bija krietni lēnāks un zaudēja arī “Red Bull“ pilotiem, bet savu labāko apļa laiku viņš uzrādīja ar ultramīkstā sastāva riepām.

Aiz “Mercedes” pilotiem palika abi “Red Bull” braucēji, bet pa vidu “Ferrari” duetam iespraucās Serhio Peress no “Force India” komandas.

Treniņi 1 – Abū Dabī GP

 abudabit1

4 KOMENTĀRI

  1. kamēr ROS ir ne pārāk tālu aizmugurē pozīciju ziņā (pēc maniem neautorizētajiem aprēķiniem, 2. vai pat tikai trešais),HAM var būt kaut vai 4 sekundes ātrāks 😛

    tā ka HAM atliek vien cerēt uz konkurentu palīdzību…

  2. Red Bull pagaidām izskatās pietiekoši tuvu, lai vismaz viens pacīnītos ar Rosbergu, bet, lai abi būtu priekšā Rosbergam (vienīgais variants, kas Hamiltonam ar paša uzvaru der bez avāriju starpniecības)… nu nezinu… Ferrari? pat ja būs tuvumā, tāpat neīstajā laikā boksos iesauks un pazaudēs pozīcijas 😀