Igauņu autosportists Ralfs Ārons (attēlā), kurš pērn kļuva par Itālijas F4 čempionu, bet šosezon “Prema” sastāvā startēja Eiropas F3 čempionātā, noslēdzot sezonu 7. vietā ar vienu uzvaru, nākamsezon pārcelsies pie “Prema” galvenajiem konkurentiem “Hitech”. “Esmu apmierināts ar debijas sezonu F3. Protams, bija jomas, kur neizmantojām visu potenciālu, tomēr šis ir ļoti augstas klases čempionāts. “Hitech” šogad paveica lielisku darbu un jau ar pirmajām dienām jaunajā kolektīvā jūtu, cik vienoti esam, lai sasniegtu mērķi.”


Bijušais “Ferrari” jauno braucēju akadēmijas biedrs Rafaele Marčello paziņojis, ka neredz sevi F1 čempionātā, kur neatkarīgi no komandas nepieciešami vismaz 10 miljoni, lai iegūtu pamatsastāva braucēja vietu, taču šādas naudas itālim neesot. Šosezon Marčello ierindojās 4. vietā GP2 čempionāta kopvērtējumā, bet nākamgad plāno startēt GT sērijās, tomēr lielāku skaidrību par karjeras turpinājumu centīsies rast līdz Ziemassvētkiem.


“Red Bull” komanda esot tuvu tam, lai Pjēram Gazlī nodrošinātu vietu Japānas Superformula čempionātā, tādējādi francūzis sekotu Stofela Vandūrna piemēram, kurš pēc GP2 titula aizvadīja sezonu Japānā, bet nākamgad startēs “McLaren” F1 komandas sastāvā. Čempionāta vienīgie dzinēju ražotāji ir “Honda” un “Toyota”, tomēr pēc “Red Bull” nespējas vienoties ar “Honda” par dzinēju piegādāšanu F1 komandai, visticamāk, vietu nāksies meklēt kādā no komandām, kas izmanto “Toyota” pakalpojumus. Kristians Horners norādījis, ka, neraugoties uz to, ka Gazlī netika pie pamatsastāva vietas “Toro Rosso” komandā, viņš nākotnē viennozīmīgi būs saistīts ar F1.