“Williams” komanda ir apstiprinājusi Felipes Masas atgriešanos vienībā arī uz 2017.gada sezonu. Lai gan brazīlietis paziņoja par aiziešanu no Formula 1 un “Williams” komandas, notikumu ķēde ir devusi iespēju Masam aizvadīt vismaz vēl vienu sezonu un brazīlietis ir nolēmis to izmantot.

“Williams” komanda ir paziņojusi, ka līgums ar Masu noslēgts uz vienu gadu un tajā pašā paziņojumā Grūvas vienība arī apstiprina Valteri Botasa ‘atlaišanu’ komandas, lai soms varētu pievienoties “Mercedes”.

“Esmu ļoti priecīgs par iespēju atgriezties “Williams”,” paziņoja Masa. “Es vienmēr vēlējos startēt arī 2017.gadā un “Williams” ir ļoti tuva manai sirdi un es ļoti respektēju tās centienus uz panākumiem. Valteri tagad ir pavērusies lieliska iespēja un es vēlu viņam veiksmi “Mercedes” komandā. Savukārt man tika piedāvāta iespēja palīdzēt “Williams” un nolēmu, ka tas ir pareizais solis. Noteikti neesmu zaudējis entuziasmu un motivāciju.”

Felipe Masa ir aizvadījis 250 Grand Prix posmus, bet pērn kopvērtējumā ieņēma 11.vietu – trīs pozīcijas un 32 punktus aiz komandas biedra Valteri Botass.