Dāņu autosportists Kevins Magnusens, kurš nākamajā sezonā startēs “Haas” komandas sastāvā, ir pārliecināts, ka izmaiņas noteikumos palīdzēs viņa sniegumam trasē, jo tie būšot daudz piemērotāki Magnusena braukšanas stilam trasē.

Ar savu līdzšinējo braukšanas stilu bieži esmu centies no mašīnas izspiest par daudz, tādējādi to sabojājot. Tā vienmēr bijusi mana problēma,” norāda Magnusens. “Šīs sezonas mašīnām būs mazāks piespiedējspēks, kam vajadzētu man palīdzēt. Katrā ziņā būs jautri! Mašīnas, visticamāk, būs ātrākas kā jebkad, tādēļ esmu sajūsmā par man sniegtajām iespējām.

Esmu pielicis arī fiziskajā sagatavotībā. Ziema ir pavadīta treniņzālē – nekādas ceļošanas vai atpūtas, tikai fitness ar manu treneri Dānijā. Ir jābūt gatavam, jo nevienam vēl nav skaidrs, cik tieši ātras formulas būs, kā arī cik fiziski nogurdinoši būs veikt sacīkšu distanci.” Magnusens arī norādījis, ka ir priecīgs, ka kļuvis par komandas biedru tik pieredzējušam braucējam kā Grožāns, norādot, ka no viņa var mācīties daudz vairāk kā no junioriem.