Gerlēns Čičerī 2017.gada sezonā piedalīsies sešos Pasaules Rallijkrosa čempionāta posmos ar “Renault Clio” Supercar automašīnu. Jau ziņojām, ka francūzis kopā ar “Prodrive” kompāniju gatavosies 2018.gada sezonai, kad plāno startēt pilnu sezonu ar “Renault Megane” Supercar modeli. Tostarp šogad Čičerī paralēli startiem Francijas rallijkorsa čempionātā piedalīsies pasaules posmos Spānijā, Vācijā, Beļģijā, Norvēģijā, Francijā un Dienvidāfrikā. Attiecībā uz nākamā gada plāniem ir kļuvis skaidrs, ka “Prodrive” savā bāzē Banburijā uzbūvēs trīs “Renault Megane” Supercar mašīnas, kuras izmantos Čičerī un pagaidām vēl vārdā nenosaukts komandas biedrs.

Pēdējos 16 gados es 100% esmu koncentrējies uz braukšanu, taču tagad esmu noņēmis klapes un saskatījis daudz iespēju jauniem aizraujošiem projektiem. Šīs trases attīstīšana ir viens no tādiem.

Avots: www.facebook.com/scheider

Divkārtējais DTM čempions Timo Šeiders, kurš nesen tika apstiprināts “Team Austria” komandas sastāvā, iesaistījies projektā, kur kopā ar pazīstamo sacīkšu trašu arkitektu Hermanu Tilki būvēs sacīkšu kompleksu Spānijas kūrorta salā Maljorkā. Trase ar nosaukumu “Circuit Mallorca Llucmajor” taps uz dienvidiem no salas galvaspilsētas un tajā ietilps kartinga trasē, sacīkšu trase, rallikrosa trase un motoru sporta attīstības centrs. Laikaapstākļi Spānijas salā ir ideāli, lai ziemas laikā starpsezonā dotu komandām iespēju gatavoties jaunai sezonai. Šo trasi varēs izmantot ne tikai rallijkrosa komandas, bet arī DTM, GT un Formula 4 braucēji.