Neskatoties uz to, ka “Honda” kompānija panākusi zināmu progresu attiecībā uz F1 jaudas agregātu, “McLaren” komanda ir gatava smagai nedēļas nogalei, paziņojis Fernando Alonso pirms Austrālijas GP izcīņas.

“Honda” pēc neveiksmēm testos ļoti nopietni ir strādājusi, lai kaut daļēji novērstu samilzušās problēmas ar izturību un jaudu. Tā rezultātā ir atrisināta problēma ar vibrāciju, kas radījusi tālākas sekas uz dzinēja izturību. Tomēr Fernando Alonso nav ilūziju, ka Melburnas nedēļas nogale komandai būs ļoti smaga.

Pirmssezonas apskats

“Pēc divām smagām nedēļām testos mēs gatavojamies tik pat smagai nedēļas nogalei Melburnā,” paziņoja Alonso. “Mēs darīsim visu labāko ar to, kas mums ir. Komandas iekšienē notiek nopietns darbs un sadarbība, taču laika trūkums līdz pirmajam posmam neļauj veikt lielas izmaiņas. Vispirms mums jāstrādā pie izturības pirms varam sākt runāt par snieguma parametru uzlabošanu. Mēģināsim izbaudīt sezonas sākumu, cik vien spēsim.”

“Honda” ir noskaidrojusi, ka dzinēja regulējumi bija vainojami vibrācijā, kas savukārt noveda pie dažādām problēmām Barselonas testos. “Honda” F1 boss Jusuke Hasegava paziņoja, ka panākts progress arī regulējumu jomā un vibrācijas novēršanas ziņā. Tikai Austrālijas GP posmā mēs varēsim redzēt uzskatāmāku ainu par to, kur šobrīd atrodas “McLaren Honda” komanda attiecībā pret saviem konkurentiem.

4 KOMENTĀRI

  1. “Mēģināsim izbaudīt sezonas sākumu, cik vien spēsim.” – mazliet atsauc atmiņā paša jaunīb’sdienas kirzas zābakos, proti, ieskrāpētu uzrakstu uz pulka dežūropiciera ‘pults’ –

    Gospoda, jesļi Vas je*ut – rasslabķjesj, i Vy počustvuijķe, čto eto daže prijatno.