“McLaren” komandas pārstāvji atklāti paziņojuši, ka šajā nedēļas nogalē notiekošā Ķīnas Grand Prix izcīņa būs pamatīgs pārbaudījums un tajā īpaši iezīmēsies komandas vājās puses.

Šanhajas trase nereti sniedz pārsteidzošus rezultātus un sacīkstes mēdz būt neparedzamas, jo tas ir smags pārbaudījums mašīnām, riepām, kā arī jaudas agregātam, turklāt laikapstākļi mēdz spēlēt lielu lomu, tomēr es jau tagad varu brīdināt, ka mūsu konkurētspēja nebūs tik laba kā Austrālijā,” pesimismu neslēpj komandas vadītās Ēriks Buljē.

Abas trases ir ļoti atšķirīgas. Garā taisne visspilgtāk nodemonstrēs mūsu vājos punktus, tomēr ar savu azartu ceram pārāk neiepalikt. Šobrīd gan mašīnas izturība un spēja sasniegt finišu ir svarīgāka par iegūtajām vietām.

Nedaudz optimistiskāks ir Stofels Vandūrns, kuram šī būs pirmā Ķīnas GP izcīņa. “Protams, finišēt pēdējam nav patīkami, turklāt Ķīnā ies vismaz tikpat grūti, tomēr mašīnai atvesti pāris jauni uzlabojumi, no kuriem centīsimies panākt maksimumu.”

“Aizrautība nav zudusi – esmu starp 20 labākajiem braucējiem pasaulē, turklāt vienā no izcilākajām komandām, tādēļ tupinu cīnīties cik spēka. Esošās problēmas netiks atrisinātas tik drīz, tomēr esmu tikai savā karjeras sākumā, tādēļ nav domu padoties. Zinu, ka ar “McLaren” būšu kopā ilgi, tādēļ ir jāmeklē ilgtermiņa risinājumi, lai atgrieztos uz uzvaras takas.”

Tikmēr viņa komandas biedrs Fernando Alonso, kurš ar komandu ir kopā jau trešo gadu, uzsver, ka pati braukšana kļuvusi ievērojami interesantāka. “Ir kļuvis jautrāk, turklāt beidzot esam patiesi ātri līkumos. Vienīgais, kas pietrūkst ir skaņa, kas vienmēr bijusi čempionāta gēnos, tomēr šaubos, vai tā kādreiz atgriezīsies. Ātruma pieauguma līkumos dēļ, nu katra kļūda maksā daudz vairāk. Pērn varēja mierīgi turēt kafijas krūzi uz mašīnas.

3 KOMENTĀRI

    • Manuprāt Alo mūža labākā sacīkste ir vēl tikai priekšā, bet līdz šim man īpaši labpatika 2010.g. Monako GP sacīkste, kurā viens ūberalles blēdis centās apdzīt Alo sacīkstes pēdējā apļa pēdējā līkumā, bet tiesneši jau pēc gonkas nolika šo blēdi pie vietas (ārpus top10 un bez punktiem). hehehe

      • Protams,ka Aļo labākā sacene vēl priekšā…..priekšā Stofels,bet kalējpuika ieročnesējs! 🙂
        He,he,he!