“Red Bull” komandas braucējam Maksam Verstapenam izdevies pārspēt “Mercedes” un “Ferrari” braucējus un uzvarēt Bahreinas GP trešajos treniņos, kurus uz mirkli apturēja Romēna Grožāna avārijas dēļ.

Vēl pirms treniņiem Luiss Hamiltons pamanījās paziņot, ka dienas treniņbraucieniem nav īpašas nozīmes, jo trases īpašībām mainoties, saulei norietot, datiem, kas iegūti pirmajā un trešajā sesijā lielas nozīmes neesot. Šķiet, Hamiltons nebija vienīgais ar šādiem uzskatiem un pirmajās 20 minūtēs tikai Sainss, Okons un Peress bija uzrādījuši rezultātu.

Turpinājumā aktivitāte pieauga, bet 20 minūtes līdz sesijas beigām sesija tika apturēta, jo avāriju piedzīvoja Romēns Grožāns. Viņa vadītajai “Haas” formulai atgriezās pērnie niķi – problēmas ar bremzēm.

Sesijas beigās savus ātrākos apļus veica vadošo vienību braucēji un tabulas galvgalī nonāca Makss Verstapens, aiz sevis atstājot Hamiltonu un Fetelu, kamēr lielisku sniegumu demonstrēja Felipe Masa un Niko Hulkenbergs, kuri tikai nedaudz zaudēja vadošajām komandām.

Treniņi 3 – Bahreinas GP

5 KOMENTĀRI

  1. Nezinu vai lapas autori tieši tā arī ir domājuši, bet man neliekas ok, ka lapā vairs nav iespēja iziet uz nedaudz vecākiem rakstiem. pat ne nedēļu veciem. Man liktos , ka vismaz vienas F1 sezonas garumā rakstiem par šo sezonu būtu jābūt piejamiem.