SMP F4 NEZ čempionātam šogad pievinojusies arī Igaunijā auto24ring trasē bāzētā komanda, kuras sastāvā startēs divi jaunie igauņu talanti.

Ziemeļeiropas zonas F4 čempionāts arī šajā sezonā būs mono sērijas, kur visiem pilotiem formulu regulējumi un riepu spiedieni ir identiski, lai galveno uzsvaru liktu uz pilotēšanas spēju un talantu attīstīšanu.

Pērnavas trasē bāzētā un 2013.gadā gadā dibinātā igauņu komanda “ALM Motorsport” čempionātā startēs ar diviem igauņiem: Janu Ēriku Meikupu un Stenu Pīrimagi.

Jans Ēriks Meikups sāka savu karjeru jau 5 gadu vecumā, bet 2015.gadā jaunais pilots startēja “Formula Renault 2.0 NEZ”, kur jau debijas sezonā cīnījās par titulu, tomēr piekāpās par 1 punktu, kļūstot par labāko debitantu. Pērn 17 gadus jaunais pilots startēja Vācijas ADAC F4 čempionātā, kur guva vērtīgu pieredzi un 6 punktus kopvērtējumā.

Stens Dorians Pīrimagi 2007.gadā sāka startēt kartinga sacīkstē Igaunijā, savukārt karjeras turpinājumā startēja Beļģijā, bet 2014.gadā piedalījās arī Rotax Max Grand Finals sacīkstēs. Šis būs Pīrimagi pirmais gads formulu sacīkstēs.

SMP F4 NEZ čempionāta šīs sezonas prezentācija: