Austrijas GP ar savu klātbūtni pagodināja “Ferrari” rūpnīcas prezidents Serhio Markione. Pēc tam, kad Fetels kārtējo reizi finiša līniju šķersoja pirms komandas biedra Raikonena, Markione nosaucis somu braucēju par tūļu, kas neesot gatavs veltīt visu enerģiju maksimuma sasniegšanai.

Šoreiz pat mazrunīgajam Raikonenam bija ko teikt: “Protams, ka cenšos sasniegt visu iespējamo. Nav tā, ka es necenstos. Gan es, gan komanda grib sasniegt vairāk, bet viss neiet tik gludi. “Sobrīd gan cītīgi strādājam un ticu, ka uz sezonas otro pusi rezultāti uzlabosies.”

Šobrīd Raikonens ar 83 punktiem kopvērtējumā ieņem piekto vietu, kamēr viņa komandas biedrs Fetels ar 171 punktu ir čempionāta vadībā. Šī gada beigās Raikonenam beidzas līgums ar Maranello vienību. Markiones izteikumi nerada pārliecību, ka tas tiks pagarināts.

Tikmēr uz potenciālo aizstājēja vietu kandidātu netrūkst. Kā reālākie tiek minēti Serhio Peress, Karloss Saincs, un Romēns Grožāns, tomēr baumu līmenī apgrozās arī “Red Bull” braucēju vārdi, Fernando Alonso, Kevins Magnusens un Antonio Džiovinaci.

2 KOMENTĀRI

  1. Peress un Fetels vienā komandā vot tā būtu īstā štelle! Piem. komanda paziņotu Fetelim “Multi 21”, bet Fetelis jau sev ierastā manierē “ieslēgtu pamuļķi” un ķipa “es neko nesaprotu ko man saka” mēģinātu apdzīt Pipariņu, bet tas jau nu būs īstais kadrs, kas kādu palaidīs sev garām. Pārāk salda dzīve ir tam Feteļam ar Kimi kā ieročnesēju… ir laiks piebērt pipariņus! :)))