Bijušais “Sauber” F1 komandas braucējs Felipe Nasrs atzīst, ka atgriešanās čempionātā joprojām ir viņa galvenā prioritāte, tomēr zemais komandu skaits padara situāciju ļoti sarežģītu.

Brazīlietis norāda, ka pēdējā laikā sacenties ar dažādām automašīnām un joprojām uztur sevi lieliskā fiziskā formā, tomēr ir atvērts visdažādākajiem pavērsieniem un karjeras līkločiem.

Jūtu, ka joprojām esmu spējīgs atgriezties un meklēju iespējas to darīt jau nākamgad. F1 joprojām ir plāns ‘A’, bet man ir arī vairāki ‘B’ plāni. Kā reālākie varianti ir IndyCar, WEC un Formula E. Tomēr pirms pieņemšu galīgo lēmumu rūpīgi apsvēršu katru iespēju,” stāsta Nasrs, kura tautieši Kastronevess un Kanāns ar labām sekmēm aizstāv Brazīlijas godu IndyCar čempionātā.

Tikmēr viņa bijusī komanda “Sauber”, kā sastāvs nākamai sezonai vēl nav skaidrs, uz šonedēļ notiekošo Ungārijas GP izcīņu plāno sagatavot ievērojamus uzlabojumus aerodinamiskajā jomā.

Vienības braucējs Markuss Ēriksons nemācēja teikt, cik daudz laika izdosies iegūt, tomēr norāda, ka svarīgi, ka šie uzlabojumi veikti pirms Ungārijas posma, kur piespiedējspēkam ir daudz lielāka nozīme, bet dzinēja jaudai mazāka nekā lielākajā daļā trašu.

Iepriekšējie uzlabojumi mašīnas grīdai uz Spānijas un Monako posmiem neesot spējuši dot cerēto rezultātu – Paskālam Verleinam pirmajos 10 posmos punktos ir izdevies tikt tikai divreiz, bet Markuss Ēriksons to vēl nav paveicis.