Daytona 500 ir prestižākās sacensības NASCAR kalendārā, ar ko ierasti tiek uzsākta jaunā sezona. Šogad pie panākuma tajās tika Kurts Bušs. Ar to gan nav bijis pietiekami, lai amerikāņu braucējs saglabātu savu vietu komandā.

38 gadus vecais Bušs čempionātā uzvarēja 2004. gadā, bet šosezon ‘Stewart-Haas’ komandas rindās pēc triumfa Deitonā nav spējis apliecināt sevi no labākās puses un kopvērtējumā ieņem 14. vietu, tomēr tas vēl negarantē iekļūšanu starp 16 braucējiem, kas septembra vidū uzsāks cīņu par titulu.

Bušs, kura brālis Kails pagājušajā nedēļā tika pie uzvaras Pokono, paliks Tonija Stjuarta un Džīna Hāsa vadītajā komandā līdz sezonas beigām, tomēr līgums pēc tās netiks pagarināts. Pagaidām nav zināms, vai Bušs turpinās karjeru, kā arī kurā komandā tas tiktu darīts.

“Stewart-Haas” kopā ar Bušu šosezon startē Kevins Hārviks, kurš kopvērtējumā ieņem trešo vietu, Klints Boujers, kurš noslēdz vadošo desmitnieku, kā arī vienīgā sieviete NASCAR čempionātā Danika Patrika, kurai summā tikai 28. vieta.