Četrkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons norādījis, ka neplāno iet ‘vieglāko ceļu’ un sekot Niko Rosberga piemēram, kurš pērn paziņoja par karjeras beigšanu mazāk kā nedēļu pēc titula nodrošināšanas.

Jau ilgāku laiku cirkulē baumas par Luisa Hamiltona nākotnes plāniem, kas varētu būt nesaistīti ar autosporta karjeras veidošanu. Vairākkārt interesi mūzikā un modē izrādījušais Hamiltons gan norāda, ka pagaidām nevēlās paiet malā no F1.

Šo sezonu esmu izbaudījis vairāk kā jebkuru citu. Kādu dienu būtu jauki dzīvot vienā vietā, vairāk socializēties, katru dienu pastaigāt ar saviem suņiem un sērfot. Lai arī kas tas būtu, galvenais nemētāties pa visu pasauli, bet palikt vienuviet. Dzīve sniedz daudz aizraujošu izdevību arī pēc 40 gadu sasniegšanas,” norāda Luiss Hamiltons.

Atgriešanās nav opcija, tādēļ apzinos, ka vienu dienu pienāks brīdis, kad teikšu sev, ka laiks likt punktu. Jau tā esmu ticis pie lieliska laika šeit desmit gadu garumā. Ceru, ka man vieta vēl kādu laiku atradīsies, kamēr esmu savā formas pīķī. Vēlos beigt, kamēr vēl atrodos virsotnē.

Protams, katru gadu es varētu iet Niko izvēlēto vieglo ceļu un pārtraukt sacensties pēc četru titulu izcīnīšanas. Tomēr nejūtu, ka būtu izšāvis visu pulveri. Domāju, ka vēl ir kam sekot. Nāks jauni izaicinājumi un būs dienas, kad klāsies grūti. Man gan tas patīk. Mīlu izaicinājumus.

12 KOMENTĀRI

  1. Nosaukt Rosberga ceļu par VIEGLO ir vairāk, kā ciniski no mulata puses. Labāka mašīna, komandas stratēģija, komandas pavēles, kas attiecas tikai uz Rosbergu, tiesības izsist no trases Rosbergu (bet ne otrādi), savstarpējos strīdos ar citiem pilotiem mulats NEKAD netiek atzīts par vainīgu, … Neskatoties uz visām šīm mulata priekšrocībām Rosbergs vienalga spēja viņu pārspēt sezonas garumā.

    • Redzi, U1, ja Tu būtu sekojis līdzi F1 notikumiem 2016.g. sezonā, nevis tikai akli heitojis pret Luisu, tad zinātu, ka Rosbergs pārspēja Luisu pateicoties tam, ka ar Luisa formulu regulāri bija visādas ķibeles gan kvalenēs, gan gonkās. Un pat neskatoties uz to, Luiss izcīnīja 10 uzvaras pret Rosberga 9 uzvarām tajā sezonā.
      P.s. Tu esi pilnībā sevi diskreditējis piedēvējot Luisam labāko mašīnu!

      • Ķibeles bija abiem, bet jaunākās upgrades tikai mulatam (to stāstīja pat britu SKY komentētāji, un Toto intervijās apstiprināja). Un pirms pašapkaunojoši lietot vārdus, kurus vēl neesi pats sapratis, iemācies izlasīt VISU tekstu, uz kuru atbildi.

  2. Interesanti no kurienes uzradies šis U1, kurš te ir sastāstījis tik daudz aplamības?! Un savus absurdos apgalvojumus pasniedzis bez neviena pierādījuma (nav pat neviena linka uz tām mistiskām Toto intervijām)!
    Toties par to, ka ar degošu motoru Hamiltons izstājās 2016.g. Malaizijas GP esot sacīkstes vadībā, to gan U1 noklusē. Rosbergam 2016.g. sezonas sacīkstēs nenodega neviens motors!